Neurosonic Finland Oy

Asiakkaidemme
kokemukset

MM-tason fitness-urheilija ja valmentaja Eveliina "Eevsku" Tistelgren käyttää Neurosonicia palautumiseen: "Neurosonic auttaa palautumaan treeneistä ja vaikuttaa positiivisesti unenlaatuun!"

NHL-varaus, ammattikiekkoilija Kristian Vesalainen käyttää Neurosonic-patjaansa palautumisen edistämiseen saadakseen kehostaan irti optimaalisen suorituksen jokaisessa pelissä.
Kun Neurosonicin patja oli ollut mulla reippaan kaksi viikkoa, huomasin yks kaunis päivä ajattelevani että en oo tänään niin kipeä että pitäiskö kokeilla jättää lääkkeet pois. Ja siihen päivään jäi lääkkeet - kaikki! - Heidi Perkonmäki
"Omien potilaideni kokemukset Neurosonic-hoidosta ovat vakuuttavia", sanoo työterveyshuollon erikoislääkäri Pekka Rimpiläinen
Marjo Remekselle tehtiin lapsena pallolaajennus aortan ahtauman takia. Operoitu sydän on alttiimpi taudeille. Sairastumisiin on pitänyt suhtautua sen jälkeen vakavasti.
Mirka Laukkanen sairastaa kahta harvinaista sairautta. EDS-diagnoosin saaneilla on perintötekijöissä virhe. Sairauden vuoksi elimistö ei tuota tarpeeksi kollageenia.
Eximia Business Intelligencen Oulun ja Helsingin toimipisteissä on käytössä Neurosonicin divaanit, joissa henkilökunnalla on mahdollisuus rentoutua ja palautua työpäivän aikana. Toimitusjohtaja Janne Anttilan mukaan tauko divaanissa parantaa oloa ja auttaa palautumaan vaikkapa urheilusuorituksesta.