Neurosonic Finland Oy

Palautuminen

Henkinen tai fyysinen ylivire, ylikunto ja palautumisen ongelmat tuntuvat kehossa väsymyksenä, kipuina, fyysisenä ja henkisenä rasituksena, lihasjännityksinä, levottomuutena ja mahdollisesti myös ajatusten virtana, jota on vaikea katkaista. Ylivire on aina merkki kehollisesta stressitilasta ja autonomisen hermoston häiriöstä ja useimmiten siihen liittyy jonkinasteinen nukahtamisen ja nukkumisen häiriö.
Liiallinen fyysinen harjoittelu ja suhteessa vähäinen lepo tai pelkästään henkisesti raskas työ voivat aiheuttaa hermostollisen yliaktiivisuuden. Tämä kierre tulisi katkaista mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, sillä pitkittyessään nämä oireet vaativat myös pidemmän toipumisajan.

Neurosonicin moderni teknologia nopeuttaa palautumista huomattavasti, olkoon kysymyksessä sitten tarve palautua fyysisesti taikka henkisesti.

Miten Neurosonic vaikuttaa elimistöömme?

Hermostollinen vaikutus perustuu nimenomaan autonomisen hermoston toiminnan tasapainottumiseen. Neurosonic-laitteiden ohjelmilla saadaan elimistö rentoutumaan, lasketaan liiallista sympaattista ja lisätään parasympaattista toimintaa. Samalla lihasten verenkierto ja aineenvaihdunta palautuvat ennalleen nopeammin ja lihakset rentoutuvat.

Erityisen hyvin palautumiseen toimivat kehittämämme palauttavat ja rentouttavat ohjelmat.

Asiakkaiden kokemia muutoksia:

Tilaa uutiskirje