Kokonaisvaltaiseen palautumiseen

"Neurosonic on auttanut palautumaan, rauhoittamaan ylivirittynyttä hermostoa sekä nukkumaan paremmin." -Anna @Helsinki

Neurosonic rentouttaa kehoa tehokkaasti. Palautumista tehostava hermostollinen vaikutus perustuu muutoksiin autonomisen hermoston toiminnassa. Asiakaspalautteemme mukaan myös lihasten palautuminen tapahtuu värähtelyn avulla helposti ja nopeasti.

Palautuminen on sekä fyysistä että henkistä

Värähtely nopeuttaa tutkitusti palautumista. Sykevariaatio kasvaa, joka on selkeä merkki kehollisen palautumisen edistymisestä.

Henkinen tai fyysinen ylivire, ylikunto ja palautumisen ongelmat tuntuvat kehossa väsymyksenä, kipuina, fyysisenä ja henkisenä rasituksena, ahdistuneisuutena, lihasjännityksinä, levottomuutena ja mahdollisesti ajatusten virtana, jota on vaikea katkaista.

Ylivire ja palautumisen ongelmat ovat aina merkki kehollisesta stressitilasta ja autonomisen hermoston häiriöstä ja yleisesti siihen liittyy jonkinasteinen nukahtamisen ja unessa pysymisen häiriö.

Liiallinen fyysinen harjoittelu ja suhteessa vähäinen lepo tai pelkästään henkisesti raskas työ voivat aiheuttaa hermostollisen yliaktiivisuuden. Tämä kierre tulisi katkaista mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, sillä pitkittyessään nämä oireet vaativat myös pidemmän toipumisajan.

Asiakkaidemme kokemukset

Väsyneet ja kireät lihakset palautuvat nopeammin.

Värähtely lievittää lihaskipua ja loukkaantumisen jälkeistä kipua

Värähtely nopeuttaa lihas-hermojärjestelmän palautumista kovasta rasituksesta

DOMSit vähenevät tai jäävät kokonaan pois

Fyysisen rasituksen tunne häviää nopeammin, esim. lihaskireys, jalat tuntuvat "kevyiltä"

Ajatuskaruselli pysähtyy nopeammin

Nukahdat nopeammin ja nukut paremmin, uni palauttavampaa

Työteho parempi kun käyttää laitetta kesken päivän

Urheiluvammat parantuvat nopeammin

Mihin Neurosonic vaikuttaa?

Palautuminen

Autonomisen hermoston toiminta tasapainottuu, jolloin palautuminen tehostuu. Samalla lihasten verenkierto ja aineenvaihdunta palautuvat ennalleen nopeammin.

Lue lisää

Stressin lievitys

Hälytystilassa olevat hermoradat rauhoittuvat ja välittäjäainetoiminnassa tapahtuu positiivisia muutoksia, jolloin palautuminen mahdollistuu.

Lue lisää

Unen laatu

Unen mekanismit palautuvat, jolloin nukahtaminen helpottuu, yölliset heräämiset vähenevät ja unesta tulee laadukkaampaa sekä palauttavampaa. 

Lue lisää

Neurosonic mediassa