Neurosonic: NHL-pelaaja Jani Hakanpään valinta palautumiseen

Neurosonic: NHL-pelaaja Jani Hakanpään valinta palautumiseen

Dallas Starsin puolustaja Jani Hakanpää on tunnettu paitsi fyysisestä pelityylistään myös maailmanmestaruudestaan Suomen joukkueessa vuonna 2019. Mutta miten tämä NHL-tähti pitää huolta palautumisestaan kovien pelien ja treenien jälkeen? Vastaus on Neurosonic.

Ensikosketuksensa Neurosoniciin Jani sai ystävänsä kautta, joka hankki Neurosonic-patjan jo viitisen vuotta sitten. "Halusin itsekin lähteä kokeilemaan", Jani kertoo. Oma osteopaatti, jonka luona hän on käynyt, suositteli myös laitetta. Lisäksi monet muut pelaajat olivat käyttäneet Neurosonicia, mikä lisäsi Janin kiinnostusta.

Jani kertoo, että kilpailukauden aikana suurin haaste on pelien myöhäiset ajankohdat. "Kun tulet pelistä myöhään kotiin, kroppa käy kierroksilla ja nukahtaminen voi olla haastavaa." Harjoituskaudella sama haaste toistuu kovien treenien jälkeen.


Neurosonic on ollut Janille suuri apu näissä haasteissa.

"Kesällä testatessani huomasin, että kun ottaa puolen tunnin hoidon syömisen jälkeen, keho rauhoittuu nopeasti. Kierrokset alkavat tippua ja loppupäivä sujuu energisemmin", Jani kuvaa. Hän on myös huomannut unenlaatunsa parantuneen ja seuraavana päivänä on enemmän tehoja treenata.

 Testijakson aikana Jani ei kohdannut haasteita tai vastoinkäymisiä Neurosonicin käytössä. "Laite on toiminut aina kun sitä on tarvinnut. Ei ole mitään valittamista."

Jani suosittelee ehdottomasti Neurosonicia muille urheilijoille. "Värähtelyjuttu on toiminut hyvin ja oma keho reagoi siihen positiivisesti." Hän neuvoo muita kokeilemaan rohkeasti eri ohjelmia löytääkseen itselleen sopivimmat asetukset. "Jokainen kerta on ollut positiivinen käyttökokemus, mutta optimaalisten säätöjen löytäminen vaatii käyttökertoja."

Jani Hakanpään tarina on osoitus siitä, kuinka Neurosonic voi auttaa huippu-urheilijoita palautumaan tehokkaammin ja parantamaan suorituskykyään.

Neurosonicin toimitusjohtaja Juha Suoniemi ja NHL-tähti Jani Hakanpää