Lasku & osamaksu

Neurosonic-rahoitus

Tutustu

Rent2Own

Tutustu

GRENKE Leasing

Tutusu

Laskutus yrityksille

Tutustu

Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella

Joustavasti maksuaikaa Neurosonic-rahoituksella

Hae Neurosonic-rahoitusta hankinnoillesi helposti yksin tai yhdessä. Rahoitushakemuksen täyttö onnistuu kätevästi verkossa. Hakemuksen täyttämiseen vaaditaan vain verkkopankkitunnukset, tai mobiilivarmenne.

Neurosonic-rahoituksessa on aina kiinteä korko, sekä kuukausierä. Lainan voi myös maksaa pois milloin tahansa, ilman lisäkuluja. Voit hakea rahoitusta jopa ennen yhteydenottoa Neurosoniciin, eikä allekirjoitettu sopimus sido sinua vielä tilaukseen.

Neurosonic-rahoitus lyhyesti:

- Kortiton rahoitustuote
- Ei vakuuksia eikä takaajia
- Lainasumma 300 €- 40 000 €
- Avausmaksu aina 0€
- Kiinteä korko
- Maksuaikaa jopa 10 vuotta
- Laskutus kuukausittain tasaerissä
- Lainan voi maksaa takaisin aikaisemmin ilman lisäkuluja

Neurosonic-rahoituksen hakeminen

1. Valitse haluttu summa ja tee rahoitushakemus tunnistautumalla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
2. Saat luottopäätöksen saman tien
3. Allekirjoita sopimus verkkopankkitunnuksillasi. Huomioithan, että haettava summa on riittävä tarpeisiisi ja että rahoitus kattaa tuotteen koko hinnan. Sinua ei kuitenkaan laskuteta muusta kuin toteutuneesta kauppahinnasta.
4. Hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi me otamme Neurosonicilta sinuun yhteyttä ja viemme tilauksesi järjestelmään.

Klikkaa alla olevasta taulukosta ostokseesi tarvitsemaasi summaa ja täytä hakemus. Hakemuslomake avautuu uuteen selainikkunaan. Tunnistautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Luottopäätöksen saat nopeasti ja pystyt myös allekirjoittamaan sopimuksen sähköisesti. Ennakkopäätös kannattaa hakea tarpeeksi suurelle summalle, jotta se kattaa hankintasi koko hinnan. Lopullinen lainasumma vahvistetaan myyjäliikkeen toimesta toteutuneen kauppasumman mukaisesti. Ennakkohakemus ei sido mihinkään tai edellytä ostamista.

Rent2Own - maksa Neurosonic-patja vuokramaksuilla

Nyt voit vuokraamalla maksaa patjan ja lunastaa sen siten itsellesi osissa. Rent2Own-rahoituksen kuukausierät asiakkaalle 12 kuukauden sopimuskaudella (sis.alv24%):

- Basic mobiilipatja 224,17€/kk
- Plus mobiilipatja 307,50€ /kk
- Limited edition mobiilipatja 349,17€/kk
- Wave-mobiilipatja 432,50€/kk

Vuokrajakson ajalla laite on vakuutettu ja omistusoikeus siirtyy viimeisen osamaksuerän maksamisen jälkeen asiakkaalle. Sopimuskauden lopuksi sinulta laskutetaan 7% osamaksuerä. Neurosonicin tarjoama ylimääräinen 2 vuoden takuuaika käynnistyy lunastuksen ajankohdasta.

Maksusopimuksen ajalta peritään kuukausittain 5€ laskutuslisä. Omistusoikeus kaupan kohteeseen siirtyy myyjältä ostajalle sopimuskauden maksujen sekä viimeisen osamaksuerän tultua kokonaisuudessaan suoritetuksi myyjälle. 

Minimipituus Rent2Own jaksolla on 3 kuukautta. Jos päädyt palauttamaan mobiilipatjan kesken sopimuskauden katsotaan maksetut kuukausierät vuokraksi kuluneiden kuukausien osalta. Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista kuluista. Asiakas ei saa myydä ja/tai vuokrata patjaa Rento2Own kauden aikana eteenpäin.

Luoton myöntämiseksi tarvitsemme lupasi luottotietojen tarkastamiseen. Mikäli haluat hyödyntää tämän maksutavan laitteen hankkiessasi, keskustele myyntimme kanssa maksujen järjestämisestä.

GRENKE Leasing yritykselle

Neurosonic-laitteen voi hankkia leasing-sopimuksella tai ostaa omaksi. Leasing-sopimukset tehdään 1-5 vuodeksi, alkaen 56 €/kk*.

Katso TÄÄLTÄ laskutaulukko Grenken leasing -sopimuksille tai ota meihin suoraan yhteyttä.

Laskutus yritykselle

Voit hankkia laitteemme yrityksellesi myös laskulla. Haluatko kuulla lisää? Ota meihin yhteyttä.