Aloita Neurosonic-matkasi jo tänään

Palaudu, rentoudu tai aktivoi itsesi uudistetulla ja entistä paremmalla Neurosonic -sovelluksella. Lataa tie hyvään elämään Appstoresta tai Google Play -kaupasta nyt!

Valitse haluamasi ohjelma-alue ja -kesto

Mobiilisovelluksen avulla voit helposti valita asiantuntijoidemme suunnittelemia 10-41 minuutin ohjelmia rentoutumiseen, aktivointiin tai palautumiseen.

Voit myös ajastaa ohjelman alkamaan myöhemmin - esimerkiksi seuraavalle aamulle!

Säädä haluamasi tehot ja seuraa ohjelman kestoa

Mitä tulee värähtelyyn, vähemmän on enemmän, varsinkin kun käyttäjällä on vaikeuksia nukkua. Kuitenkin, jos sinulla on aineenvaihdunta-ongelmia, verenkiertosi on heikkoa tai haluat palautua nopeammin, voit säätää tehoa korkeammalle tasolle (asteikolla tämä tarkoittaa keskiasennon yläpuolella olevia tasoja).

Seuraa omaa käyttäjähistoriaasi

Seuraamalla omaa Neurosonicin käyttöhistoriaasi ja seurailemalla älykellosi, älysormuksesi tai esimerkiksi Firstbeatin dataa, voit löytää oikeat ajat ja oikeat ohjelmat käytettäväksi yksilöllisiin tarpeisiisi.

Vastaanota suosituksia ja tee omia ohjelmayhdistelmiäsi

Upeat ja kokeneet käyttäjämme ovat täällä auttamassa sinuakin! Laaja käyttäjäkuntamme on halunnut auttaa sinuakin vinkeillään eri ohjelmien käytöstä eri oireisiin.

Voit myös luoda omia ohjelmayhdistelmiä ja antaa vinkkejä muille!

Löydä asiantuntijoidemme tekemä ohjelmasuosituskirjasto

Yli 10 vuoden tutkimus- ja kehitystyömme ei ole ollut turhaa ja eri alojen asiantuntijamme ovat löytäneet parhaat ohjelmat erilaisiin oireisiin ja sairauksiin.