Integroidaanko Neurosonicin teknologia teidänkin tuotteisiinne?

Ole oman alasi edelläkävijä.

Teknologiamme auttaa kehoa palautumaan stressiperäisistä oireista, jolloin myös mieli rauhoittuu. Suomessa kehitetty Neurosonic-teknologia tuottaa matalataajuista värähtelyä, joka vaikuttaa kehon kautta rauhoittavasti autonomiseen hermostoon ja mieleen. 

Neurosonicin teknologia on integroitu jo useamman kumppanimme tuotteisiin.

Neurosonic x Tempur

Tempur on ollut memory foam -tuotekehityksen ja nukkumisergonomian edelläkävijä tyynyissä ja patjoissa jo 60-luvulta lähtien. He ovat integroineet Neurosonicin teknologiaa sänkyihinsä.

Neurosonic x N.A.P. Neuron Activation Pod

N.A.P. eli Neuron Activation Pod on Loook Industies Oy:n kanssa yhteistyössä toteutettu upea designtuote, jossa yhdistyvät Loookin käsiala ja Neurosonic-teknologia. N.A.P. auttaa sinua paitsi nukkumaan paremmin, on se myös erinomainen paikka ottaa tauko kiireisen työpaikan hulinassa tai vaikkapa pitää etäpalaveri rauhallisemmassa ympäristössä.

Neurosonic x Ahrend

Neurosonicin teknologia on integroitu Hollantilaisen, loungetiloihin erikoistuneen yrityksen Loungescape Powernap -tuotteisiin.

Näitä tyylikkäitä Powernap -huonekaluja voit löytää mm. sairaaloista, toimistoista, lentokentiltä ja vuorotyötä hyödyntävistä tehtaista.

Sopisiko Neurosonicin teknologia teidän tuotteisiinne? Ota yhteyttä!

Yhteydenottolomake

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.