Hammaslääkäri kertoo: Neurosonic auttaa palautumaan haastavasta työpäivästä

Hammaslääkärin työasennot ovat välillä varsin haastavat ja työergonomia  ei ole aina paras mahdollinen. Varsinkin pitkän työpäivän jälkeen kroppa on jumissa ja vaatii palautumista. Hankalat ja staattiset työasennot vaativat vastapainoksi toimintaa, mikä rentouttaa kehon jännitystiloista. Minulle parhaimmat palautumiskeinot ovat monipuolinen liikunta, säännöllinen hierojalla käynti sekä Neurosonic-hoito.
Tutustuin Neurosonic-divaaniin noin viisi vuotta sitten ja se tuntui heti hyvältä keinolta saada keho ja mieli rentoutumaan. Minulla on tapana käyttää Neurosonicin rentoutusohjelmaa työpäivän päätteeksi. Ohjelman jälkeen on rentoutunut, levännyt olotila, ihan kuin olisi käynyt jossakin. Olotilaa voisi verrata meditaation jälkeiseen olotilaan. Tämä on hyvä tapa nollata työpäivä ja jatkaa päivää eteenpäin.
Harrastan liikuntaa lähes päivittäin ja käytän Neurosonicia myös liikuntasuoritusten jälkeiseen palautumiseen.  Neurosonic parantaa lihasten aineenvaihduntaa ja palautuminen nopeutuu.
Hankin vuoden vaihteessa kotiin Neurosonicin korkeatehoisen mobiilipatjan ja se on varsin suosittu koko perheen keskuudessa kissat mukaan lukien.


Tommi Pietilä, hammaslääkäri, Turku