Neurosonic kaikenlaisiin tarpeisiin

Kotiin, työpaikalle ja ammattilaisten tarpeisiin

Neurosonic sopii kaikenlaisiin tarpeisiin. Upean skandinaavisen muotoilunsa ansioista se sopii kaikkiin moderneihin koteihin, työpaikoille ja ammattilaisten tiloihin.

Rentoudu kotona

Rentoudu työpäivän jälkeen kotona ottamalla juuri sinulle sopiva Neurosonic-hoito. Kotona voit käyttää Neurosonicia säännöllisesti tai aina kun sinulla tulee tarve lievittää stressiä, parantaa unenlaatua tai palautua nopeammin.

Palaudu työpaikalla

Elämme työpaikoilla hektistä arkea ja aivomme ovat jatkuvasti kuormittuneet. Nykyään onkin entistä tärkeämpää palautua jo työpäivän aikana. Neurosonic Professional Tuoli sopii erinomaisesti työpaikan taukotilaan.

Tarjoa hoitoa asiakkaillesi

Fysioterapeutit ja muut hyvinvoinnin ammattilaiset ovat löytäneet Neurosonicista täydellisen lisän hoitovalikoimaansa täydentämään. Neurosonic Patjat ovat erityisen käteviä ammattilaiskäyttöön, sillä ne taittuvat kahtia ja niitä on siten helppo säilyttää.

Yhteistyökumppaneille

Olemme tehneet yhteistyötä erilaisten yritysten kanssa ja luoneet Neurosonic-teknologialle uusia käyttösovelluksia. Kiinnostaako teitä yhteistyö?

Lue lisää