Ilmoittaudu ilmaiseen webinaariin 12.10. klo 10!

Aiheena työhyvinvointi ja palautuminen työpäivän aikana

Neurosonic yrityksille myös leasingilla!

Paranna yrityksesi työhyvinvointia Neurosonicin avulla

Lue lisää!

Vuokraamalla omaksi?
Alk. 224,17 €/kk.

Nyt voit vuokraamalla maksaa patjan ja lunastaa sen siten itsellesi osissa.

Mobiilipatja Gen2 vuokrattavissa nyt!

Vuokraa ja kokeile patjaa 4 viikkoa

Neurosonic - kehon ja mielen tasapainon edistämiseksi.

Neurosonicin hyvinvointiteknologia tuottaa erittäin matalataajuista värähtelyä, joka luonnollisena mekanismina vaikuttaa tasapainottavasti suoraan autonomiseen hermostoon. Neurosonic rentoutusmenetelmä ohjaa kehoa meditaation kaltaiseen tilaan, jolloin palautuminen nopeutuu ja tehostuu. Neurosonic parantaa lisäksi unenlaatua ja vähentää öisiä heräämisiä.

Ilmainen webinaari 12.10. klo 10!

Palaudu työpäivän aikana – Neurosonic tuo työhyvinvoinnin työpaikalle

Liity mukaan Neurosonicin järjestämään webinaariin, jossa käsitellään hyvinvointia työpaikalla.

Luonnon muovaamaa älykkyyttä
Teknologiamme taika on sen yksinkertaisuus. Värähtelytaajuudet on suunniteltu herättämään kehomme luonnollinen tapa vapauttaa stressiä. Värähtely toistaa tapaa, jolla seepra ravistaa savannilla stressiä pois kehostaan leijonalta paettuaan. Me ihmiset olemme menettäneet tämän kyvyn ravistaa stressin pois kehostamme. Siksi tarvitsemme Neurosonicia: palauttamaan kehoihimme tämän luonnon muovaaman älykkyyden sekä auttamaan meidät eroon stressistä.

Neurosonicin hyvinvointiteknologia perustuu matalataajuusvärähtelyllä tuotettuun kudosstimulaatioon. Laitteiden sisäänrakennetut elementit värähtelevät kohdentamalla stimulaation tiettyihin ruumiinosiin tai koko kehoon samanaikaisesti. Tämä luonnollinen mekanismi vaikuttaa kehoon ja mieleen autonomisen hermoston kautta tarjoten rentouttavan, korjaavan tai aktivoivan Neurosonic-hetken.
Siirry verkkokauppaan!

Teknologian hyödyt

Stressin lievittyminen

Stressillä on paljon haitallisia vaikutuksia mieleen ja kehoomme. Neurosonic lievittää stressin oireita: se alentaa sykettä, kasvattaa sykevariaatiota, rentouttaa lihaksia, lieventää päänsärkyä ja normalisoi suoliston toimintaa.

Lue lisää

Laadukkaampi uni

Uni on yksi tärkeimmistä hyvinvointimme kulmakivistä. Neurosonic parantaa unenlaatua kokonaisvaltaisesti: nukahtaminen helpottuu, yölliset heräämiset vähenevät ja unesta tulee paitsi laadukkaampaa myös palauttavampaa. 

Lue lisää

Nopeampi palautuminen

Ylivire ja palautumisen ongelmat ovat aina merkki kehollisesta stressitilasta. Värähtely nopeuttaa tutkitusti palautumista, oli kyse sitten palautuminen työpäivästä tai palautuminen urheilusuorituksesta. Neurosonic rentouttaa kehoa tehokkaasti.

Lue lisää

Liity osaksi Neurosonic -yhteisöä

Tilaa uutiskirje ja ota askel kohti rennompaa elämää!