Myynnissä 15.3.2023 alkaen!

Oletko valmis viemään rentoutumisen uudelle tasolle?

Neurosonic Gen2 on pian täällä!

Grenke Leasing Yrityksille!

Huhtikuussa toimitettujen tuotteiden ensimmäinen maksuerä vasta heinäkuussa!

Vuokraamalla omaksi?
Alk. 224,17 €/kk.

Nyt voit vuokraamalla maksaa patjan ja lunastaa sen siten itsellesi osissa.
Osta Neurosonic-laitteesi edullisemmin

Neurosonic Outletista

Outletin laitevalikoima vaihtelee päivittäin.

Firstbeat Life nyt myös meiltä!

Mittaa unta, stressiä ja palautumista - ja totea myös Neurosonicin vaikutus!

Neurosonic - for a better body and mind balance.

Neurosonic tuottaa erittäin matalataajuista värähtelyä. Luonnollisena mekanismina värähtelyenergia vaikuttaa tasapainottavasti suoraan autonomiseen hermostoon. Neurosonic rentoutusmenetelmä ohjaa kehoa meditaation kaltaiseen tilaan, jolloin palautuminen nopeutuu ja tehostuu. Unen terveet mekanismit palautuvat ja samalla moni muukin asia kehossa ja mielessä saavat mahdollisuuden korjaantumiselle. 

Luonnon muovaamaa älykkyyttä
Neurosonicin hyvinvointiteknologia perustuu matalataajuusvärähtelyllä tuotettuun kudosstimulaatioon. Laitteiden sisäänrakennetut elementit värähtelevät kohdentamalla stimulaation tiettyihin ruumiinosiin tai koko kehoon samanaikaisesti. Tämä luonnollinen mekanismi vaikuttaa kehoon ja mieleen autonomisen hermoston kautta tarjoten rentouttavan, korjaavan tai aktivoivan Neurosonic-hetken.

Teknologiamme taika on sen yksinkertaisuus. Värähtelytaajuudet on suunniteltu herättämään kehomme luonnollinen tapa vapauttaa stressiä. Värähtely toistaa tapaa, jolla seepra ravistaa savannilla stressiä pois kehostaan leijonalta paettuaan. Me ihmiset olemme menettäneet tämän kyvyn ravistaa stressin pois kehostamme. Siksi tarvitsemme Neurosonicia: palauttamaan kehoihimme tämän luonnon muovaaman älykkyyden sekä auttamaan meidät eroon stressistä.
Katso tuotteet

Teknologian hyödyt

Stressin lievittyminen

Kun mielesi on jo täynnä, on vaikea löytää tapaa päästä eroon negatiivisesta stressistä. Teknologiamme ohjaa kehon ja mielen mekaanisesti meditaation kaltaiseen tilaan, joka hoitaa ja ehkäisee stressiin liittyviä oireita.

Lue lisää

Laadukkaampi uni

Stressihormonien tuotanto vähenee ja unimekanismit palautuvat. Öinen heräily vähenee, ja uni muuttuu rauhallisemmaksi ja palautuminen tehokkaammaksi.

Lue lisää

Kehon tasapainon ylläpito

Värähtelyn avulla tasapainotetaan hermoston toimintaa. Keho rauhoittuu ja sitä korjaavat mekanismit toimivat paremmin. Vaikutus näkyy esim. sykkeen rauhoittumisena, sykevälivaihtelun lisääntymisenä ja lihasten rentoutumisena.

Lue lisää

Liity osaksi Neurosonic -yhteisöä

Tilaa uutiskirje ja ota askel kohti rennompaa elämää!