Käyttöehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

Tutustu lisäksi yleisiin käyttöehtoihimme tästä: https://neurosonic.fi/pages/terms-of-use

Tutustu lisäksi henkilötietojen käsittelykäytäntöömme tästä: https://neurosonic.fi/pages/henkilotietojen-kasittelykaytanto

Voimassa 15.9.2017 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Oy Neurosonic Finland Ltd, Y-tunnus 2370999-5. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.neurosonic.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

-tilausnumeron

-tilatut tuotteet

-laskun loppusumman

Maksutavat ja maksupalvelun tarjoaja

Katso tarkemmat tiedot täältä: maksuehdot

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Toimitusaika

Postitamme tuotteita tiistaisin ja torstaisin.

Toimitusajoista tiedotetaan tuotekohtaisesti tuotesivuilla osoitteessa www.neurosonic.fi

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimitamme tilaukset rahtikuljetuksina tai matkahuollon kautta. Rahtilähetys puretaan toimitusosoitteeseen kuljetusauton välittömään läheisyyteen, jolloin toimitus esimerkiksi kerrostalon asuinhuoneiston ovelle ei ole mahdollinen.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Asiakas on velvollinen maksamaan palautuksesta aiheutuneet postituskulut.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

-asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi

-pankkitilinumerosi

-sekä kopio Neurosonicin verkkokaupan tilausvahvistuksesta

Palautus tulee aina sopia erikseen asiakaspalvelumme kanssa info@neurosonic.fi

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@neurosonic.fi tai postitse:

Oy Neurosonic Finland Ltd
Rantakatu 3
90100 Oulu

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Omistusoikeus

Omistusoikeus Kaupan kohteeseen siirtyy Myyjältä Ostajalle kauppahinnan tultua kokonaisuudessaan suoritetuksi Myyjälle.

Myyjällä on oikeus ottaa Kaupan kohde takaisin hallintaansa, mikäli Ostaja laiminlyö kauppahinnan tai muiden maksujen suorittamiseen liittyviä velvollisuuksiaan taikka muutoin rikkoo näitä ehtoja.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Neurosonic käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Neurosonic sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Omistusoikeus tuotteisiin siirtyy asiakkaan maksettua tilauksen kokonaisuudessaan.

Oy Neurosonic Finland Ltd

Y-tunnus: 2370999-5

Postiosoite:

Rantakatu 3
90100 Oulu
Finland

Käyntiosoitteet:

Pikitie 4
15560 Nastola

Rantakatu 3
90100 Oulu

Kuortaneenkatu 2 8-10
00510 Helsinki

info@neurosonic.fi
Puh. +358 10 201 1600

Rekisteritiedot

Tutustu rekisteri-ja tietosuojaselosteeseen.

Neurosonic-takuu

Oy Neurosonic Finland Ltd
Rantakatu 3, 90100 Oulu, Finland

Oy Neurosonic Finland myöntää laitteelle kahdenkymmenen neljän (24) kuukauden takuun. Takuuaika lasketaan alkaneeksi siitä päivästä, jolloin laitteen ensimmäinen käyttäjä on saanut tuotteen haltuunsa. Tätä takuuta sovelletaan Suomen alueella, eikä sillä rajoiteta Suomessa voimassa olevan pakottavan lainsäädännön, kuten kuluttajansuojalain, soveltuvuutta laitteen kauppaan.

Jos tuotteessa on virhe, Oy Neurosonic Finland tai sen valtuuttama jälleenmyyjä korjaa viallisen laitteen tai luovuttaa käyttäjälle toisen laitteen harkintansa mukaan. Oy Neurosonic Finland ei vastaa virheistä mahdollisesti aiheutuvista vahingoista. Takuu tai muu Oy Neurosonic Finlandin virhevastuu ei koske laitteen normaalia kulumista eikä laitteen mukana tulevaa, ohjaukseen käytettyä tablettia. Takuu ei myöskään koske tilanteita, jossa (i) virhe tai vika aiheutuu käyttäjästä, (ii) laitetta on käytetty käyttöohjeen vastaisesti, väärin tai huolimattomasti, (iii) laite on liitetty toiseen laitteeseen, korjattu tai avattu tai muutoin muunneltu taikka asennettu virheellisesti, tai (iv) laite on muun kuin kuluttajan toimesta jälleenmyyty ilman, että Oy Neurosonic Finland ja laitteen alkuperäinen ostaja ovat nimenomaisesti sopineet tuotteen toimittamisesta jälleenmyyntitarkoituksessa. Mikäli laitteen käyttäjä haluaa vedota Oy Neurosonic Finlandin myöntämään takuuseen, tulee käyttäjän esittää laitteen hankintakuitti, joka on lukukelpoinen. Käyttäjän tulee myös vedota takuuaikana laitteessa olevaan virheeseen kahden kuukauden kuluessa siitä, kun hän havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt se havaita.