Asiakastarina: Minulla diagnosoitiin CFS, toimintakykyni palautui ja pääsin normaaliin arkeen kiinni

Asiakastarina: Minulla diagnosoitiin CFS, toimintakykyni palautui ja pääsin normaaliin arkeen kiinni

Miten kuulit Neurosonicista? 

Olin nähnyt Neurosonicin tuotteita messuilla useampaan kertaan. Lopulta päädyin kokeilemaan divaania Helsingin messukeskuksessa joitakin vuosia sitten. Messujen kautta päädyin varaamaan ajan Punavuoren showroomiin, siitä vuokraamaan patjan koekäyttöön ja sitten hankkimaan itselleni Neurosonic -divaanin.


Kauanko Neurosonic on ollut käytössäsi? 

Divaani on ollut käytössä jo parin vuoden ajan lähes joka ilta.


Mitä lähdit ratkaisemaan Neurosonicin avulla? 

Aloittaessani Neurosonicin käytön olin uupunut, kehoni oli todella väsynyt. Oli päiviä, jolloin en päässyt edes sängystä ylös, jalkani eivät kantaneet. En kyennyt liikkumaan ja jos aamulla liikuin, meni loppupäivä sängyssä tai sohvalla maaten. Keho oli kuin imetty tyhjiin kaikesta energiasta. Minulla diagnosoitiin CFS (Chronic fatigue syndrome), mutta en itse kokenut, että kyseessä oli oikea diagnoosi. Neurosonicin käytön aloitin ottamalla joka ilta divaanilla pitkän palauttavan ohjelman, ja otin sen yleensä kaksi kertaa peräkkäin. Se oli ainut ohjelma, joka tuntui hyvältä ja toimivalta. Muut ohjelmat tuntuivat tuolloin epämiellyttävältä. Vähitellen toimintakykyni alkoi palautua ja pääsin normaaliin arkeen taas kiinni. Otan edelleen iltaisin palauttavan ohjelman ja olen vakaasti sitä mieltä, että se pitää kroppani toimintakykyisenä. En tiedä mikä minulla oli, mutta olisi mielenkiintoista tietää mitä konkreettisesti tapahtui ja mistä oireeni johtuivat. Hoidot ovat auttaneet myös nukahtamiseen ja unen laatuun. Ystäväni käyvät meillä säännöllisesti ottamassa hoitoja, ja ovat myös vaikuttuneita Neurosonicin tehosta.


Miten Neurosonic on tukenut arkeasi, töissä jaksamistasi ja harrastuksiasi?

Mielestäni Neurosonic pitää minut toimintakykyisenä. Pystyn suoriutumaan arjesta ja huomaan kehollisesti kuinka se vähentää stressitilaa. Minulla on myös kroonistunut kipu olkapäässä useiden leikkausten myötä. Kipu aiheuttaa stressiä, jota rauhoittelen ja hillitsen hoidoilla.


Muuta huomautettavaa tai palautetta? 

Kiitos teille ammattitaitoisesta ja kohtaavasta työotteesta! Minua kuunneltiin ja sain ammattitaitoisia neuvoja ja ohjeita sekä tilanteeseeni että laitteisiin. Olen myös ehdottanut työnantajalleni Neurosonicin hankkimista toimistollemme.


Neurosonic asiakas, 44 vuotta, Helsinki