Kouluratsastaja ja liikennelentäjä Antti Lehtilä saa apua Neurosonicista niin jetlagiin kuin urheilusta palautumiseen

Antti Lehtilä on 29-vuotias liikennelentäjä sekä kouluratsastaja. Ensimmäisen kerran Antti kuuli Neurosonicista keskusteltuaan ystävänsä kanssa lentäjän ammatista sekä siihen liittyvistä haasteista kilpaurheiluun yhdistettynä.

”Erityisiä haasteita liikennelentäjän ammatissa ovat epäsäännölliset ja jatkuvasti vaihtuvat työajat sekä oman elämäntyylin muokkaaminen sen mukaisesti”, toteaa Antti; ”Lisähaasteita työarkeen tuovat aikaiset nukkumaanmenoajat ja heräilyt keskellä yötä, aikaero ja siitä palautuminen sekä istumatyön vaikutus erityisesti alaselkään ja lonkankoukistajiin”. Keskustelun seurauksena ystävä ehdotti Neurosonicia melko varmana apuna Antin mainitsemiin haasteisiin.

Kotonaan Antti käyttää jatkuvasti Neurosonicin mobiilipatjaa ja Oulussa käydessään hän vierailee palautumassa Saaristonkadun Showroomilla. ”Oman patjan omistaminen on tapauksessani ehdottoman tärkeää vaikeiden työvuorojen vuoksi. Käytän kaikkia kahdeksaa ohjelmaa, mutta hieman eri tilanteisiin”, Antti kertoo. Palauttavien ohjelmien hän sanoo olevan avuksi aikaeron, pitkien työpäivien sekä ratsastustreenien jälkeen. Aktivointi auttaa ennen yötöitä tai pitkiä työvuoroja sekä ennen ratsastustreenejä tai -kilpailua. Rentoutusta Antti käyttää unen laadun parantamiseksi iltavuoron jälkeen kropan käydessä ylikierroksilla. Rentoutus auttaa erityisesti myös vuorokausirytmin vaihdosta tehdessä, kun täytyy mennä nukkumaan huomattavan aikaisin ja herätä keskellä yötä.

Antti kokee, että Neurosonic on parantanut huomattavasti hänen unenlaatuaan sekä mahdollistanut paremmat yöunet. Aikaeron vaikutuksen hän sanoo pienentyneen merkittävästi sekä siitä toipumisen lyhentyneen. Neurosonic on toiminut apuna niin idästä kuin lännestäkin palatessa. ”Uskon, että Neurosonic on mahdollistanut sen, että pystyn sekä kilpailemaan kouluratsastuksessa, että lentämään ammatikseni. Apu palautumiseen sekä riittävän ja laadukkaan levon saantiin on huikea.”, toteaa Antti palautteensa lopuksi.