Salibandyn pelaaja Henri "Näätäkuningas" Johansson sai Neurosonicista apua palautumiseen pudotuspelien aikana

Salibandyn pelaaja Henri "Näätäkuningas" Johansson sai Neurosonicista apua palautumiseen pudotuspelien aikana

Henri "Näätäkuningas" Johansson " (s. 18. lokakuuta 1985, Toijala) on suomalainen salibandyn pelaaja. Hän on edustanut Nokian KrP:ta F-liigassa vuodesta 2009 lähtien. Hyökkääjänä pelaavan Johanssonin vahvuuksia ovat maalintekotaito, ja hän on salibandyn pelaaja Mikko Kohosen mukaan yksi taitavimmista salibandynpelaajista.

Johansson on salibandyn pääsarjatason kaikkien aikojen tehotilaston ensimmäisenä, ja runkosarjan pistepörssin hän on voittanut neljä kertaa. Hän ylitti ensimmäisenä salibandyn pelaajana 1000 runkosarjatehopisteen rajan 4.11.2020 ja 700 pääsarjatasomaalin rajan 15.12.2021

Johansson on edustanut Suomen A-maajoukkuetta ja voitti MM-kultaa vuoden 2010 kotikisoista. Hän on pelannut yhteensä 26 maaottelua. 

Kertoessaan kokemuksistaan Neurosonic-patjan kanssa, Johansson sanoo:

"Ensimmäisen kerran kuulin Neurosonicista Instagramista, kun eräällä seuraamallani urheilijalla oli patja käytössä. Päätin kokeilla sitä, koska olen kohdannut haasteita palautumisessa ja unenlaadussa kilpailu- ja harjoituskausien aikana.

Neurosonic-patja on auttanut minua palautumaan nopeammin ja tehokkaammin kilpailuista ja harjoituksista, parantamalla unenlaatua ja rauhoittamalla hermostoa. Käyttäessäni patjaa, olen huomannut parannuksia unenlaadussa, energiatasoissa ja keskittymiskyvyssä kilpailu- ja harjoituskausien aikana.

Olen integroinut Neurosonic-patjan käytön osaksi päivittäistä palautumis- ja unirutiiniani, käyttäen rentoutusohjelmaa pelien jälkeen pienillä tehoilla ja palautumisohjelmaa välipäivinä. Olen kohdannut joitakin haasteita patjan käytössä, kuten liian korkeiden tehojen käyttäminen, mutta ongelmat ratkesivat Neurosonicin asiantuntijan neuvojen avulla.

Suosittelisin Neurosonic-tuotteita muille urheilijoille, jotka haluavat parantaa palautumistaan ja unenlaatuaan. Neuvoisin heitä aloittamaan patjan käytön maltillisesti ja pitämään mielessä, että vähemmän on enemmän, jos tavoitteena on rauhoittaa hermostoa.

Neurosonic-tuotteiden käyttö on vaikuttanut positiivisesti urheilu-urani kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja kehitykseen. Sen käyttö on antanut minulle hyvää tietoa oman hermoston rauhoittamisesta, ja aion jatkossa panostaa siihen entistä enemmän. Koen myös, että unenlaatu kokonaisuudessaan on ollut parempaa patjan käytön jälkeen, ja sillä on ollut iso vaikutus hyvinvointiini.

Uskon, että Neurosonic-tuotteet voivat auttaa muita urheilijoita samalla tavalla kuin minua, ja suosittelen niitä lämpimästi niille, jotka haluavat parantaa palautumistaan ja unenlaatuaan. Tuotteiden käytöstä on ollut minulle paljon apua, ja olen iloinen siitä, että päätin kokeilla niitä."

 

Henri Johansson