Sertifikaatit

Avainlippu

Neurosonicin tuotteille on myönnetty Avainlippu. Avainlippu on rekisteröity yhteisömerkki. Merkki kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa. Avainlippu-merkin myöntää Suomalaisen Työn Liitto.

Design from Finland

Design from Finland -merkin on puolestaan saanut uusin tuoteperheemme jäsen Neurosonic Wave. Merkin saadakseen tuotteen tulee olla suomalainen, käyttäjälähtöinen ja täyttää ammattimaisen muotoilun ominaispiirteet. Merkin saadakseen yrityksen tulee myös osoittaa saavuttaneensa muotoiluinvestoinnilla liiketoiminnallisia hyötyjä. Merkin myöntää Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland -merkkitoimikunta.

UL-hyväksyntä

Neurosonic on saanut UL-hyväksynnän 2019 syksyllä. UL-merkintä eli Underwriters Laboratoriesin myöntämä sertifikaatti oikeuttaa Neurosonic Technologiesin etenemisen Yhdysvaltojen sekä Kanadan markkinoille. Haettu standardi asettaa vaatimukset sähkölaitteille sekä komponenteille. Saatu hyväksyntä osoittaa, että yritys toimittaa turvallisia tuotteita ja että toimitettavien tuotteen materiaalit sekä rakenne ovat turvalliset. UL-hyväksynnän myöntää yhdysvaltalainen testaus ja sertifiointilaitos.

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti

Neurosonic on saanut Suomen Vahvimmat -sertifikaatin. Kyseisen sertifikaatin ansainnut yritys luo voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa. Sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Suomen Vahvimmat -sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, luotottajille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla. Sertifikaatti perustuu Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luottoluokitukseen.