Jääkiekkoilija Toni Utusen kokemukset Neurosonicista: rentoutusta ja rauhoittumista pelien jälkeen

"Olen Toni Utunen, 23-vuotias jääkiekkoilija Lahdesta. Ensimmäisen kerran törmäsin Neurosoniciin ProRecoveryn tiloissa täällä Lahdessa.

Olen käyttänyt Neurosonicin Demo patjaa nyt kuukauden ajan, noin 2-4 kertaa viikossa riippuen olotilasta ja aikatauluistani. Neurosonicin päätarkoitus minulle on ollut kehon rentouttaminen päivän päätteeksi. Patjaa on tullut käytettyä eniten pelien jälkeen, ja se onkin syy miksi harkitsen sen hankkimista tulevaisuudessa.


Patjan avulla nukahtamisaikani on lyhentynyt huomattavasti. Nukahdan vähintäänkin puoli tuntia aikaisemmin, joskus jopa useita tunteja aikaisemmin.  Koko kehon rentoutuminen ja hermoston rauhoittuminen nukkumaan mennessä on ollut ihan mahtavaa.

Vaikka en nuku päiväunia, olen ottanut lyhyen ohjelman patjalla esimerkiksi lounaan jälkeen. Jo 20 minuutissa olen kokenut merkkejä rentoutumisesta. Patjan avulla olen saanut otettua ns. aikalisän päivän kiireiden keskellä.

Yhteenvetona haluan sanoa, että Neurosonic on uskomattoman hyvä tuote. Se on ollut suuri apu hermoston rauhoittamisessa erityisesti pelien jälkeen, juuri ennen nukkumaanmenoa. Ymmärrän, että tämä korkeatasoinen, kotimainen teknologia ei ole edullista, ja että monelle hinta tällä hetkellä muodostaa suurimman hidasteen laitteen hankinnalle.

Uskon kuitenkin, että tulen hankkimaan laitteen teiltä tulevaisuudessa. Suosittelen lämpimästi Neurosonicia kaikille, jotka pohtivat tuotteen hankintaa tai ovat muutoin kiinnostuneita sen hyödyistä.”

Toni Utunen, jääkiekkoilija