Tietoa meistä

Tarinamme

Psykoterapeutti Marco Kärkkäinen sai ajatuksen värähtelyn vaikutuksesta eräänä vuoden 2008 huhtikuisena iltana istuessaan kotonaan sohvalla ja katsoessa elokuvaa ”Pelastakaa sotamies Ryan”. Eräässä kohtauksessa tankit saapuivat kaupunkiin ja jo ennen kuin Kärkkäinen kykeni havaitsemaan ääntä, hän tunsi käsinojan kautta ääniaallon värinän kädessään. Siinä oli Neurosonicin syntyhetki.

Ensimmäisen Neurosonic-laitteen Kärkkäinen rakensi kotonaan aurinkotuoliin. Ensimmäisten kolmen viikon aikana hän vakuuttui huimasti värähtelyn vaikutuksesta elimistöönsä, sillä paitsi leposykkeen laskun sekä unen laadun parantumisen lisäksi hän huomasi pudottaneensa 4 kiloa painoa tekemättä muita muutoksia elämäänsä. Kärkkäinen tiesi, että tämä tulisi saattaa laajempaan tietoisuuteen ja yleisön saataville.

Selkein askel hyvinvointiteknologian saattamisesta suuremman yleisön tietoisuuteen tapahtui vuonna 2009, kun Kärkkäinen alkoi kehittämään teknologiaa lääkäreiden sekä fysioterapeuttien kanssa yhteistyössä. Lukuisten asiakaskokemusten, mittausten ja värähtelyaaltojen oikeanlaisten tasojen löydyttyä oli ensimmäinen Neurosonic-teknologialla toimiva laite myynnissä vuonna 2011.

Nyt vuoteen 2019 mennessä on teknologiaa hyödyntäviä tuotteita tullut tuon ensimmäisen mallin lisäksi saataville jo 7 – osa kumppaneiden hyödyntäessä teknologiaamme omassa designissaan sekä osa Neurosonicin oman valikoiman kasvaessa.

Tämä ei kuitenkaan ole tässä. Jatkamme intohimoisesti teknologiamme kehitystä, tutkimustyötä ja hyvinvointitietoisuuden saattamista yhä suuremman yleisön tietoisuuteen meillä ja maailmalla, koska me uskomme Neurosoniciin. Me uskomme tiimiimme. Me uskomme asiakkaidemme kokemuksiin.

Me olemme Neurosonic.

Vuonna 2022 tarina jatkuu kansainvälistymishankkeen aloituksen myötä. Kansainvälistymishanke toteutetaan yhteistyössä Ely-keskuksen kanssa, katso hankkeen tiedot TÄÄLTÄ.

Terveyden edistäminen
Neurosonicin teknologia on syntynyt ajatuksesta palauttaa kehon ja mielen tasapaino. Olemme sitoutuneet kehittämään tuotteitamme jatkuvasti, jotta se vastaisi globaaleihin asiakastarpeisiin; entistä parempaan uneen sekä stressittömämpään elämään.

Hyvinvointiteknologian kehittäminen ja sen edistäminen
Neurosonic pyrkii osallistumaan tutkimuksiin ja tarjoaa ratkaisuaan tutkittavaksi monimuotoisesti ja maailmanlaajuisesti. Olemme kehittäneet ja kehittämme hyvinvointikumppaniemme verkostoa jatkuvasti, jotta kykenisimme tuottamaan maailmalle jotain meitäkin suurempaa.

Rehellisyys ja läpinäkyvyys
Neurosonic on avoin. Olemme hallitusta, johtoryhmää kuin koko yhteisöämme myöten sitoutuneet puhumaan asioista juuri kuten ne ovat - rehellisesti ja läpinäkyvästi riippumatta lähtökohdistamme.

Missio

Haluamme auttaa ihmisiä löytämään luonnollisen kehon ja mielen tasapainon. Olemme läsnä ihmisten arjessa ja jotta he voisivat elää elämäänsä täysillä.​

Visio

Olemme rentoutumisteknologian tunnettu ja tunnustettu edelläkävijä globaalisti.

Neurosonic mediassa