Vianetsintä

Tervetuloa Neurosonic-vianetsintäoppaaseen!

Tervetuloa Neurosonic-vianetsintäoppaaseen! Tämän oppaan tarkoituksena on auttaa sinua ratkaisemaan yleisimpiä Neurosonic-tuotteiden käyttöön liittyviä ongelmia. Pyydämme sinua seuraamaan alla olevia ohjeita huolellisesti ennen kuin otat yhteyttä asiakaspalveluumme.

Systeemin asennukseen liittyvät varmistukset 

  1. Varmista, että kaikki virtajohdot ovat kiinnitettyinä laitteen asennusohjeen mukaisesti. 
  2. Tarkista, että signaalikaapeli on kiinni keskusyksikössä ja liittimen kaikki pinnit ovat ehjät. 
  3. Tarkista, että vihreä/sininen valo palaa virtalähteessä. 
  4. Tarkista, että ohjainlaitteessasi (tabletti tai puhelin) on toimiva verkkoyhteys. 

a). Android-laitteessa musiikkilisenssin käyttöönotto vaatii, että ohjainlaitteesi on kytkettynä WiFi-verkkoon. 

5. Varmista, että ohjainlaitteesi ohjelmistopäivitykset ovat ajan tasalla. 

6. Varmista, että käytössäsi on uusin Neurosonic-sovellusversio (App Store / Play Kauppa). Huom! Ei koske ennen vuotta 2016 hankittuja Neurosonic-tuotteita. Tällaisten laitteiden ohjaussovellusta ei tule päivittää. 


7. Tarvittaessa käynnistä ohjainlaite uudelleen päivitysten jälkeen. 

Neurosonic-sovelluksen asetukset ja sen käyttö 

8. Varmista, että Bluetooth-yhteys on ohjainlaitteessasi sallittuna. 

9. Tarkista, että Neurosonic-sovelluksella on lupa käyttää sijantitietoja (Android-käyttöjärjestelmässä). Kyseinen lupa saattaa kadota, jos sovelluksen käytössä on pidempi tauko. Seuraavat kaksi reittiä johtavat mahdollisuuteen tarkistaa ja sallia tarvittava oikeus sijaintitietoihin: 

a). Asetukset -> Sovellukset -> Käyttöoikeudet -> Käyttöoikeudet -> Lupien ylläpito - > listasta Neurosonic 

b). Hallitse sovelluksia -> Sovelluksen käyttöoikeudet -> BT ja sijainti 

10. Jos Neurosonic-laitetta ei löydy Bluetooth-haussa, varmista ettei ohjelma ole aktiivinen toisella ohjaimella. 

11. Jos edellinen varmistus ei auta, kokeile ohjausta toisella puhelimella/tabletilla. 

12. Jos käytön aikana ilmaantuu vikailmoitus: ”Yhteys katkaistu!, ikävä kyllä Bluetooth-yhteys laitteen kanssa on katkennut. Ole hyvä ja käynnistä ohjelma uudelleen.” -à Seuraa sovelluksen ohjeita käynnistettäessä ohjelmaa uudelleen. 

 

Huom! Laiteparien yhdistäminen Bluetoothilla tehdään aina Neurosonic-sovelluksen asetuksista (sovelluksen oikeassa yläkulmassa oleva hammasratas) -> etsi ja yhdistä. Laiteparien yhdistämistä ei koskaan tehdä puhelimen/tabletin oman Bluetooth-toiminnallisuuden kautta. 

Mikäli ongelma ei korjaannu näillä toimenpiteillä, mene Neurosonic-sovelluksen Asetukset-valikkoon ja valitse sieltä "ilmoita ongelmasta"-kohta. Kirjoita ongelman tarkempi kuvaus ja lisää mukaan mahdollinen kuvakaappaus, jonka jälkeen valitse "lähetä raportti"-kohta. Tiedot ongelmasta menevät sovelluskehitystiimillemme, jotka pystyvät tutkimaan tarkemmin ongelman syytä ja ratkaisemaan sen. Lisää ilmoitukseen myös sähköpostiosoitteesi. 

Keskusyksikköön liittyvät ongelmat ja äänet 

  1. Katkaise ensin Bluetooth-yhteys laitteeseen Neurosonic-sovelluksesta. Tämän jälkeen katkaise Neurosonic-laitteen keskusyksiköstä virta irroittamalla virtajohto seinästä kunnes merkkivalo (sininen/vihreä) sammuu (noin 1-2 min), kytke virta uudelleen päälle ja muodosta Bluetooth-yhteys uudelleen Neurosonic-sovelluksen kautta. 
  2. Jos keskusyksikkö on saanut kolauksia tai siitä kuuluu epätavallisia ääniä, se saattaa vaatia huoltoa. Tarkista myös, että keskusyksikön tuuletin lähtee käyntiin ohjelman käynnistyessä. Tämänkaltaisissa teknisissä ongelmissa ota yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteeseen info@neurosonic.fi

 

Toivomme, että nämä ohjeet auttoivat sinua ratkaisemaan mahdolliset ongelmat Neurosonic-tuotteesi kanssa. Jos kuitenkin tarvitset lisäapua, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.