Pete Parkkonen - showartisti tarvitsee nopeaa palautumista

Matkustavana yrittäjänä uni ja lepo ovat minulle tärkeitä. Nukun noin 100 yötä vuodessa erikokoisilla ja -laatuisilla sängyillä. Kun vihdoin palaan kotiin, ensimmäisenä mielessäni on aina lepo. Kuitenkin täysipäivätyössä kellonajat eivät anna armoa, ja unen saaminen voi olla välillä haasteellista silloin, kun sitä eniten tarvitsisin. Vaikka olen aina osannut nukahtaa helposti, se ei välttämättä kerro unen laadusta. Tämän kevään aikana elämässäni on tapahtunut merkittävä muutos.


Viime vuonna näin Neurosonic-laitteen I Love me -messuilla, mutta pitkien jonojen vuoksi en päässyt heti kokeilemaan sitä. Myöhemmin kävin kokeilemassa Neurosonic-Tempur -sänkyä heidän liikkeessään ja päätin ottaa kotiin heidän mobiilipatjansa testiin. Tuntoherkkänä ihmisenä Neurosonic on tehnyt suuren eron arjessani. Selkein asia on tietysti ollut merkittävä parannus unen laadussa.


Yllättävimpänä asiana ovat tulleet muutokset palautumisessa urheilun jälkeen sekä aineenvaihdunnassa. Liikun paljon (5-10 tuntia) viikossa, ja palautuminen ei aina ole ollut helppoa, varsinkaan kun en meinaa pysyä paikallani arjessa. Urheilu ja liikunta ovat kuitenkin helpottuneet paljon sen jälkeen, kun palautuminen ja aineenvaihdunta saivat vauhtia Neurosonic-patjalla. On myös mainittava, että tämä kaikki toimii tutulla Tempur-pohjalla, mikä tekee kokemuksesta ja arjesta vielä parempaa.


Neurosonic-sovellus on todella helppokäyttöinen, ja valmiiksi ohjelmoitujen ohjelmien määrä on riittänyt minulle erittäin hyvin. Käytän eniten 20 minuutin "rentoutumisohjelmaa". Sen avulla saan helposti unen päästä kiinni kun menen nukkumaan.

"Power napit" ovat myös erittäin tehokkaita. Harrastan lyhyitä meditaatiohetkiä, ja siihen hetkeen Neurosonic on täydellinen. 10 minuutin tauko työpäivän keskellä on auttanut minua saamaan lisää energiaa useita kertoja päivässä.

Minulla on paljon positiivisia kokemuksia, ja tiedän, että niitä on vielä paljon tulossa. Lepo ja itsestään huolehtiminen on kaikista tärkeintä.

- Pete Parkkonen, artisti