Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Täältä löydät vastaukset useasti asiakkaitamme askarruttaneisiin asioihin.

Jos et löydä kysymykseesi vastausta täältä, voit ottaa meihin yhteyttä.

Yleistä

Neurosonic-laitteet eroavat etenkin designiltaan, mutta myös tehoiltaan. On myös laitteita, joita tietyt asiakasryhmät suosivat käyttömukavuuden ja juuri heille sopivuuden vuoksi. Lisätietoa löydät linkkien takaa: 

 

https://neurosonic.fi/pages/yrityksille 

https://neurosonic.fi/pages/asiantuntijoille 

https://neurosonic.fi/pages/kotiin 

https://neurosonic.fi/collections 

 

Löydät suosituksia ohjelmien käyttöajoista täältä: https://neurosonic.fi/pages/hoito-ohjelmat  

Ohjelmakuvaukset ja suositukset oikean ohjelman valintaan ja värähtelyn voimakkuuksien säätöön löydät Neurosonic sovelluksesta ja käyttöoppaista:  https://neurosonic.fi/pages/kayttooppaat 

 

Älä huolla laitetta itse muutoin kuin alla olevien vinkkien mukaisesti. Jos laitteen käytössä ilmenee ongelmia käy ensin läpi vianetsintä ohjeistus: https://neurosonic.fi/pages/vianetsinta 

Säilytä laitetta paikassa, jossa se ei altistu liialliselle pölylle. Pölyn kertyminen voi estää järjestelmän luotettavan toiminnan. Imuroi laitteen keskusyksikön tuuletuskanava 2-3 kertaa vuodessa. Näin varmistat keskusyksikön toimivan jäähdytyksen. Laitteen verhoilu puhdistetaan tarvittaessa kostealla liinalla ja miedolla pesuaineella. Keinonahassa voit käyttää desinfioivaa puhdistusainetta. Kokeile aineen sopivuus ensin pienelle alueelle. Älä käytä puhdistamiseen syövyttäviä liuottimia. Varmista, ettei laitteeseen pääse vettä tai muita nesteitä. Sammuta virta irrottamalla laite pistorasiasta ennen keskusyksikön imurointia. Neurosonic laitteiden käyttöoppaat löydät täältä: https://neurosonic.fi/pages/kayttooppaat 

Neurosonicin laitteille myönnetään kahdenkymmenen neljän (24) kuukauden takuu. Takuuaika lasketaan alkaneeksi siitä päivästä, jolloin laitteen ensimmäinen käyttäjä on saanut tuotteen haltuunsa. Tätä takuuta sovelletaan Suomen alueella, eikä sillä rajoiteta Suomessa voimassa olevan pakottavan lainsäädännön, kuten kuluttajansuojalain, soveltuvuutta laitteen kauppaan. 

Jos tuotteessa on virhe, Oy Neurosonic Finland tai sen valtuuttama jälleenmyyjä korjaa viallisen laitteen tai luovuttaa käyttäjälle toisen laitteen harkintansa mukaan. Oy Neurosonic Finland ei vastaa virheistä mahdollisesti aiheutuvista vahingoista. 

Takuu tai muu Oy Neurosonic Finlandin virhevastuu ei koske laitteen normaalia kulumista eikä laitteen oheistuotteeksi tilattavaa, ohjaukseen käytettyä tablettia. Takuu ei myöskään koske tilanteita, joissa (I) virhe tai vika aiheutuu käyttäjästä, (II) laitetta on käytetty käyttöohjeen vastaisesti, väärin tai huolimattomasti, (III) laite on liitetty toiseen laitteeseen, korjattu tai avattu muutoin muunneltu taikka asennettu virheellisesti, tai (IV) laite on muun kuin kuluttajan toimesta jälleenmyyty ilman, että Oy Neurosonic Finland ja laitteen alkuperäinen ostaja ovat nimenomaisesti sopineet tuotteen toimittamisesta jälleenmyyntitarkoituksessa. 

Mikäli laitteen käyttäjä haluaa vedota Oy Neurosonic Finlandin myöntämään takuuseen, tulee käyttäjän esittää laitteen hankintakuitti, joka on lukukelpoinen. Käyttäjän tulee myös vedota takuuaikana laitteessa olevaan virheeseen kahden kuukauden kuluessa siitä, kun hän havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt se havaita. 

 

os laitteen käytössä ilmenee ongelmia käy ensin läpi vianetsintä ohjeistus: https://neurosonic.fi/pages/vianetsinta

Rentoutusmenetelmä sopii kaikenikäisille ja on turvallinen käyttää. Esimerkiksi sydämentahdistimet, kipustimulaattorit tai metalliset keinonivelet eivät estä Neurosonicin käyttöä. 

Teknologiassamme hyödynnetään kehon omia taajuusalueita ja laitteet toimivat samalla taajuusalueella kuin kehon kudosten omat värähtelyt. Tämän vuoksi sivuoireiden mahdollisuus on vähäinen. Joillekin voi tulla sivuoireina huonovointisuutta tai päänsärkyä, mutta tämä yleensä poistuu 1-2 käyttökerran jälkeen.   

Välttääksesi huonovointisuutta tai päänsärkyä laitteen käytön jälkeen, suosittelemme juomaan reilusti vettä.  

Laitteiden käytöllä ei ole ikärajoituksia. Jos sinulla on epilepsia, migreeni tai jokin muu aivoihin vaikuttava ja tämän seurauksena vakavia oireita tuottava sairaus, älä käytä lainkaan aktivoivia ohjelmia. Edellä mainituissa tilanteissa suosittelemme, ettei värähtelyä suunnata pään alueelle lainkaan. 

Jos sinulla on jokin seuraavista, älä käytä laitetta: 

• Akuutti tulehdustila, joka voi levitä 

• Akuutti välilevyn pullistuma 

• Akuutti veritulppa 

• Akuutti syöpä 

• Olet raskaana • Flunssa tai kuume • Silmän verkkokalvon tai mykiön irtoamisen vaara  

• Rokotuspäivänä 

• Sinulla on sisäisen verenvuodon vaara 

 

Kysy lääkäriltäsi, mikäli olet epävarma laitteen soveltuvuudesta itsellesi. 

 

Vaikka värähtelyhoidon ennaltaehkäisevästä ja hoitavasta vaikutuksesta on jo runsaasti tutkimusnäyttöä sekä subjektiivisia asiakaskokemuksia, ei Neurosonic ole lääkinnällinen laite. Prosessi on kuitenkin käynnissä ja uutta tutkimustietoa sekä asiakaskokemuksia kertyy koko ajan lisää. 

Haluamme kuitenkin painottaa sitä, ettei Neurosonic korvaa lääkärin määräämää lääketieteellistä hoitoa, eikä poista tuki- ja liikuntaelinvaivojen todellista juurisyytä. Se voi kuitenkin hyvin toimia tukimuotona lääketieteellisten hoitojen ohessa, esimerkiksi unen laadun parantamiseksi. Vaikka aihetta ei ole vielä tutkittu Neurosonicin osalta, on meillä asiakaskokemusten kautta paljon tietoa myös Neurosonicin aineenvaihduntaa ja verenkiertoa elvyttävästä vaikutuksesta. 

Maksuvaihtoehdot ja laskutustiedot

Neurosonic tarjoaa suoran maksun lisäksi myös lukuisia maksuvaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi sopivimman. Tässä artikkelissa esittelemme yleisimmin esitetyt kysymykset liittyen Neurosonicin tarjoamiin maksuvaihtoehtoihin.

Leasingsopimuskausi päättyy automaattisesti sopimuskauden päättyessä ilman erillistä irtisanomista. Leasingsopimuksen päätteeksiNeurosonicilta tulee sinulle loppulunastuslasku, jonka maksamalla laite siirtyy omistukseesi.Lisätietoa leasingista: https://neurosonic.fi/pages/yrityksille

Löydätte kaikki maksutapamme täältä: Maksutavat

Sennheiser -kuulokkeet ja musiikkilisenssit

Voit ostaa Neurosonic-laitteellesi myös Sennheiserin kuulokkeet ja musiikkilisenssin. Musiikkilisenssi sisältää 8 erilaistaNeurosonic-ohjelmille erityisesti suunniteltua ääniraitaa. Lisenssi on voimassa ikuisesti. Musiikkilisenssin aktivoimisesta saat tarkemman ohjeistuksen tilauksen yhteydessä. 

Sennheiserin kuulokepaketissa on mukana myös toinen pienempi audiopiuha. Kierrä kuulokkeessa kiinni olevaa johtoa, jolloin se irtoaa ja vaihda kuulokkeeseen pienempi piuha.

Tabletin alareunassa oleva suojakansi on kahdella ruuvilla kiinni. Virtajohdon vieressä oleva suojakansi tulee avata ruuvimeisselillä ja sen alta löytyy kuulokeliitännälle paikka.