Yrityksille

Palautumista palveluna

Neurosonic yhteistyökumppanit Suomessa tarjoavat ammattilaisten räätälöimät paketit tukemaan jaksamista ja palautumista työpaikoilla. Yhteistyökumppaniemme palvelukonseptit mahdollistavat henkilöstön palautumisen työpäivien aikana helposti ja huolettomasti erilaisten palvelupakettien avulla.

Ota yhteyttä Neurosonicin asiantuntijoihin suoraan tai alla olevan lomakkeen kautta. Kartoitamme tarpeesi ja ohjaamme sinut alkuun yhteistyökumppaniemme kanssa.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.

Toivon Tilat

Stressinhallintakeskus Toivo valmentaa, konsultoi ja auttaa yrityksiä hyödyntämään Neurosonic teknologiaa 10 vuoden kokemuksella.

Neurosonic patjat, tuolit sekä divaanit ovat vuokrattavissa ja myynnissä Stressinhallintakeskus Toivossa.

Toivon tilat

Relax by Fressi

Kiireisen arjen ja staattisten työasentojen vastapainoksi

Relax by Fressi on palvelu, jossa Fressi toimittaa työyhteisön toimitiloihin kolme hyvinvointituotetta: Neurosonic divaanin, hierontatuolin ja Niqama selänhoitotuolin avaimet käteen periaatteella.

RELAX BY FRESSI

Palautuminen.com

Palautuminen.com tarjoaa rentoutumista, kehonhuoltoa ja jaksamista kaiken kokoisille yrityksille. Voit valita valmiin palautumispaketin tai räätälöidyn ratkaisun vastaamaan yrityksesi tarpeita. Lisäksi tarjolla on eri laitteille sopivia helppokäyttöisiä lähimaksulla toimivia automaattimaksuratkaisuja. 

Palautuminen.com

Pro Recovery

Pro Recovery on palautumistilakonsepti, joka auttaa rentoutumaan ja irrottautumaan omasta arjestasi. 

Konseptit soveltuvat hyvin esimerkiksi yritystiloihin, hotellihuoneisiin, kylpylöihin, lentokentille ja kuntosaleille sekä koulutuskeskuksiin.

Palautumistilan lisäksi palveluun kuuluu henkilöstön perehdytys, ajanvarauspalvelu sekä oma yhteyshenkilö, joka pitää huolen tilaan liittyvistä asioista. Se on siis täysin valmis all-in-one palvelu.

PRO RECOVERY

CTN

CTN tarjoaa yritykselle ainutlaatuisen ratkaisun työhyvinvoinnin edistämiseksi yhdistämällä Neurosonicin ja CTN X-Cryon kylmähoitolaitteen tehokkuuden.

Fysioterapia ammattilaisten jo vuosia käyttämästä kylmähoitolaitteesta on kehitetty erilaisiin yritystiloihin soveltuva ratkaisu. Virkistykseen, mikrotaukoihin, tuki - ja liikuntavaivoihin kehitetty tuotepaketti tarjoaa nopean, helppokäyttöisen ja turvallisen tavan ylläpitää ja parantaa työntekijöiden työkykyä. 

CTN kouluttaa henkilöstön laitteiden käyttöön ja tarjoaa selkeät ohjeet omatoimiseen käyttöön. Kompaktin koon ansiosta laitteet sopivat vaivattomasti erilaisiin tiloihin, jotta jokainen työntekijä voi hyötyä niiden tarjoamista eduista.

CTN