Palautuminen kuuluu työpäivään

Paranna yrityksesi työhyvinvointia Neurosonicin avulla

Henkilöstön työhyvinvointi on osa menestyvän yrityksen arkea

Työympäristöllä on suuri merkitys siihen miten hyvin palaudumme työpäivän aikana kiireestä ja stressistä. On tärkeää lisätä päiviin palauttavia hetkiä, jotta jaksamme hektisen arjen keskellä. Henkilöstön työhyvinvointi auttaa myös yritystä menestymään.

Suomessa kehitetty Neurosonic-teknologia tuottaa matalataajuista värähtelyä, joka vaikuttaa kehon kautta rauhoittavasti autonomiseen hermostoon ja mieleen. Värähtely on luonnon oma mekanismi stressin lievittämiseen ja siksi se tutkitusti myös toimii. Neurosonic-teknologia auttaakin kehoa palautumaan stressiperäisistä oireista, jolloin mieli myös rauhoittuu.

Suuri osa sairaslomista johtuu stressiperäisistä syistä

Nykyajan työelämä on kiireistä ja kuluttavaa, ja siksi sairauslomia pidetään yhä enenevissä määrin mielenterveydellisistä syistä. Aidosti menestyvät yritykset ottavatkin toiminnassaan huomioon, että henkilöstön työhyvinvointi ei työpaikalla unohdu.

"Parantava tuokio mielelle ja keholle keskellä hektistä työpäivää"

Peliyrityksen arki on täynnä intensiivistä asiantuntijatyötä, joka usein tapahtuu tietokoneella istuen. Niska- ja hartiavaivat ovat alati läsnä ja keskittymiskyky on jatkuvasti koetuksella. Hankimme pari vuotta sitten Neurosonicin divaanin, josta tuli välittömästi toimistomme mietiskelynurkkauksen suosittu vierailukohde. Oloa parantava hetki työpäivän lomassa on loistava ajatusten kirkastaja. Divaanin vaikutukset unen laatuun ja kehon olotilaan tuntuvat selkeästi. Pieni divaanissa vietetty tuokio kantaa hedelmää parantuneena työvireenä.

Tony Manninen
Toimitusjohtaja, pelistudio LudoCraft Oy

Olen käyttänyt Neurosonicia työssäni, jonka pohjalta voin suositella hoitoa lämpimästi erilaisista uni- ja stressi oireista kärsiville. Oman käyttökokemuksen ja saadun avun ja hyödyn perusteella Neurosonic nopeuttaa lisäksi palautumista kovastakin fyysisestä suorituksesta ja tukee treenaamista.

Mari Brunou
BBalance / Lahti

Rentouttaa erinomaisesti kesken työpäivää erinomaisesti. 15 minuutin pysähtyminen tekee hyvää.

Aleksi
Jyväskylä
Neurosonic-leasing
Neurosonic Divaani Gen2 -keinonahka

188x65 cm

Neurosonic Divaani on suunniteltu edistämään terveyttä ja hyvinvointia samalla tarjoten mahdollisuuden edistää erilaisten tilojen viihtyvyyttä. Divaani sopii erinomaisesti kotiin tai yrityksille lievittämään stressiä, edistämään unen laatua ja palautumista kokonaisvaltaisella tavalla. Nyt myös edullisella ja huolettomalla leasing-sopimuksella. Kysy lisää chatissa, soittamalla tai sähköpostitse!

60kk alv.0%
91,24 €

Laita henkilöstön työhyvinvointi etusijalle ja hanki Neurosonic

Neurosonic-laitteen voi hankkia leasing-sopimuksella tai ostaa omaksi. Leasing-sopimukset tehdään 1-5 vuodeksi, alkaen 38 €/kk*.

Panostamalla henkilöstön työhyvinvointiin säästät sairauspäiväkustannuksissa. Neurosonic on edullinen tapa tuottaa koko työyhteisölle hyvinvointia.

alv. 0% 72 kk 60 kk 48 kk 36 kk 24 kk 12 kk
Mobiilipatja, Basic 2169,35€ 38,70 € 44,71 € 54,36 € 70,44 € 104,35 € 202,83 €
Mobiilipatja Gen2, keinonahka 3217,74€ 55,50 € 65,13 € 79,16 € 102,45 € 151,52 € 295,77 €
Mobiilipatja Gen2, kangas 3620,97€ 63,58 € 73,29 € 89,08 € 115,29 € 170,51 € 332,84 €
Divaani Gen2, keinonahka 4508,06 € 79,16 € 91,24 € 110,90 € 143,54 € 212,28 € 414,38 €
Divaani Gen2, kangas 5072,58 € 87,76 € 102,21 € 124,33 € 160,70 € 237,85 € 465,71 €
Professional tuoli Gen2, keinonahka 5637,10 € 97,52 € 113,59 € 138,17 € 178,58 € 264,32 € 517,54 €
Professional tuoli Gen2, kangas 6201,61 € 107,29 € 124,96 € 152,00 € 196,47 € 290,79 € 569,37 €
Neurosonic Infinity 80cm 3056,45€ 49,91 € 58,93 € 73,39 € 96,83 € 147,50 € 280,95 €
Neurosonic Infinity 90cm 3217,74 € 52,55 € 62,04 € 77,26 € 101,94 € 155,29 € 295,77 €

Loppulunastushinta on 9% laitteen arvonlisäverottomasta hinnasta leasing-kauden jälkeen.

Keskustellaanko teidän yrityksen tarpeista?

Varaa aika Neurosonic showroomeille tai Teams tapaaminen myyntimme kanssa.

Voit ottaa meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai olla yhteydessä suoraan asiantuntijoihimme yhteystiedot sivun kautta.

Yhteydenottolomake

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.

Based on 139 reviews
81%
(112)
15%
(21)
1%
(1)
3%
(4)
1%
(1)
J
Neurosonic Finland Oy
Juha Heiskanen

Ei ole mitään vastaavaa tuotetta kuin NS. Olen ihan koukussa siihen. Nyt Bad Day kun ystävie luona viikonloppu Jyväskylässä.. kerroin kokemuksia FT Raunille. Heille tulee firmaan divaani. Ja ostavat myös kotiin- olenhan Tempur esittelijä (ISO OMPPU). Yritän selvitä vieraspatjalla- pitäisi olla laki, että kaikilla on NS kotona

U
Neurosonic Finland Oy
Ulla Kukkonen

Olen todella tyytyväinen tuotteeseen ja saanut sen avulla unen laadun paremmaksi

K
Neurosonic Finland Oy
Krista Snellman-Vartiainen

Aivan ihanat ja laadukkaat tuotteet. Koko perheemme on tuolista hyötynyt. Jopa alkuun melko skepitesti asiaan suhtautuneet nuoremme ovat ”koukkuuntuneet” hoitoihin!
Minä hyvin kehollisena, paljon urheilevana ja ajoittain huonounisena tyyppinä rakastan Neurosonic - tuoliamme.Apua olen sillä saanut. Parasta, mitä rahalla saa :)

Aivan mahtavaa asiakaspalvelua. Alkaa olla nykyään hakusessa tällainen palvelu, minkä oon saanut myyntipäällikkö Tomilta 💪🏆. Tulen suosittelemaan Neurosonicia ja Tomia kyllä hyvillä mielin. Kiitos 🙏

Koen että laitteesta on ollut apua ja ajattelen hermostollisten asioiden olevan avainasemassa meidän henkisessä ja fyysisessä hyvinvoinnissa.

Tuote on sopiva kun työ on fyysistä ja harrastukset samoin. Palautuminen on nopeutunut käytön myötä.

Hyödyllä jota itse saanut neurosonic parhaasta saatuani kokeiltua sitä kuntoutuksessa.

E
Neurosonic Finland Oy
Eija Pomrén-Kauppinen

Olen itse saanut apua patjasta uniongelmiin, stressiin ja rentoutumiseen. Olen erittäin tyytyväinen patjan hankintaan. Ainut miinus on ollut Neurosonic sovelluksen kanssa. Se välillä pätkii.

R
Neurosonic Finland Oy
Riitta Oksanen

Neurosonic vaan on parasta 💗 todella auttava

Yhden päivän kokemuksella voin sanoa että tuote toimii. Muuta en vielä tässä vaiheessa osaa sanoa 😊

Kiireellisen arjen keskellä mahtava ottaa pieniä palautumis hetkis. Laitteet toimii hyvin!

Olen saanut huomattavan avun sympaattisenhermoston rauhoittamiseksi patjasta. Unen laatu on parantunut ja stressin tunne kadonnut. Patja ollut nyt lähes päivittäisessä käytössä kolmisen kuukautta.

Olen käyttänyt useamman vuoden ja huomannut vaikutukset itsessäni, joten voin lämpimästi suositella myös muille.

Neurosonicin avulla sain yöunet kuntoon, jotka häiriintyivät pahasti vaihdevuosioireiden takia. Samoin asiakkaani ovat kokeneet Neurosonicin auttaneen suuresti heitä erilaisissa haasteissa. Patjan avulla saa hienosti hoidettua hermoston tasapainoa ja purettua niin henkistä kuin fyysistäkin kuormitusta.

Opetan yläkoulussa ja koulullamme on oma Neurosonic-patja oppilaiden ja henkilökunnan käytössä. Patjasta on erinomaisia kokemuksia oppilailta, jotka ovat levottomia, joiden keskittyminen ei onnistu ja joiden mielessä on koulutyötä suurempia murheita. Patja on rentouttanut myös oppilaita, jotka vaativat itseltään liikaa ja stressaavat menestymisestä. Apua ovat saaneet myös koejännittäjä, kiusattu, kiusaaja ja arka oppilas. Myös kiireinen ja stressaantunut ope nauttii loppukevään välitunneista, jolloin voi patjalla nollata lukuvuotta ja lähteä hyvillä mielin lomalle.

A
Neurosonic Finland Oy
Anna Kaikkonen

Minulla on alustavan positiivisia kokemuksia Neurosonicin käytöstä etenkin kehon (ja mielen) rentouttamisessa.

M
Neurosonic Finland Oy
Marjaana Siivola

Neurosonicilla saa nopean ja tehokkaan rentoutumisen. Heti 20 min ohjelman alussa pääsen 'nirvanaan'. Se auttaa jaksamaan loppupäivän.

Kokemus oli rentouttava ja poikkesi esimerkiksi tavallisesta hieronnasta, josta itselle ainakin tulee hartiat aroiksi koskettaa. Koko vartalo hoitui samalla kertaa.

Olen kokenut Neurosonic tuolin todella rentouttavaksi, mutta sama ei välttämättä päde kaikkiin. Toivoisin myös että ohjelma olisi vähän pidempi. Hoidon jälkeen olo on ollut todella rentoutunut ja jopa väsynyt, kropan on saanut ihanasti rentoutettua kauttaaltaan, samoin mielen.

Neurosonic on loistava tuote, joka auttaa jaksamaan arjessa

Neurosonic on auttanut palautumaan, rauhoittamaan ylivirittynyttä hermostoa sekä nukkumaan paremmin. Huippukeksintö!

J
Neurosonic Finland Oy
Jaana Valkeapää

Neurosonic hoito on antanut minulle apua moneen vaivaan/ongelmaan. Jokaisen hoitokerran jälkeen olen selvinnyt muutamia päiviä minimaalisella kipulääkityksellä (leikkusta odottava ongelma) ja minun ei ole tarvinnut ottaa lainkaan unilääkettä vaan olen nukkunut hyvin ja unen laatuni (mittauksien mukaan) on huomattavasti parempaa. Neurosonic hoito on myös avannut kehoni jatkuvasta "puolustuskannalla" olemisesta, jonka aiheuttajina ovat kipu, stressi ja trauma. Neurosonicin ansiosta myös mieleni on rauhoittunut sekä olemukseni on rennompi. Stressi/asioista stressaaminen on selkeästi vähentynyt. Lyhyesti sanottuna Neurosonic on antanut minulle avun kivun lieventymiseen, stressin helpottumiseen, unenlaadun paranemiseen sekä mielen rauhoittumiseen että kehon rentoutumiseen.

Käyttö rentouttaa jo toisena yönä nukuin rauhallisemmin.

T
Neurosonic Finland Oy
Tiina Huhtala

Koko perheemme elämänlaatua mullistanut tuote, jota ilman emme enää halua olla!

J
Neurosonic Finland Oy
Johanna Kuismin

Aivan upea sänky! Auttanut kovasti kipuihin ja rentoutumiseen.