Asiakaspalautteita Neurosonicin hyödyistä osana työhyvinvointia

Olemme jo vuosia niin asiakaskohtaamisissa, somessamme kuin verkkosivuillamme nostaneet toistuvasti esille taukojen tärkeyden työpäivän aikana. Voit lukea aiheeseen liittyvää sisältöä blogistamme, ja etenkin näistä postauksista: ”Työuupumus, HRV ja Neurosonic” sekä ”Hiljaiset tilat ja palautumisalueet auttavat palautumaan jo työpäivän aikana”. Neurosonicin teknologiaa hyödynnetään jo useilla työpaikoilla ja alla onkin saamiamme palautteita siitä, miten Neurosonic on toiminut työpäivän aikaisten taukojen ylläpitäjänä!

Erinomainen mekaaninen apuväline palautumisen tehostamiseen. Oma kokemuksellinen tarina: Mieleen on jäänyt kiireinen työpäivä jolloin kävin iltapäivällä Loook Industries konttorilla palaverissa. Sain samalla viettää palaverin päätteeksi 20min tauon Neurosonic / N.A.P moduulissa. Firstbeat mittaus oli myös käytössäni ja rekisteröi tauon erittäin palauttavaksi hetkeksi keskellä kiireistä päivää. Energisoi mieltä ja kehoa erinomaisesti, ihan mitatustikin.

-Jussi Patjas, UNIVIRE / Espoo

Meillä on omakohtaista kokemusta, että oikeaan ja rauhalliseen paikkaan sijoitettuna, Neurosonic divaani on hyvä palauttaja työpäivän aikana tai sen päätteeksi. Tai vaikka lenkin jälkeen. Toki, jotkut toivoisivat rinnalle myös hierontatuolia.

-Pontus Kihlman, Rapal Oy / Helsinki

Olen käyttänyt Neurosonicia työssäni, jonka pohjalta voin suositella hoitoa lämpimästi erilaisista uni- ja stressi oireista kärsiville. Oman käyttökokemuksen ja saadun avun ja hyödyn perusteella Neurosonic nopeuttaa lisäksi palautumista kovastakin fyysisestä suorituksesta ja tukee treenaamista.

-Mari Brunou, BBalance / Lahti

Rentouttaa kesken työpäivää erinomaisesti. 15 minuutin pysähtyminen tekee hyvää.

-Aleksi / Jyväskylä

Olen käyttänyt useita matalataajuisia laitteita, mutta Neurosonic toimii. Meillä on käytössä 2 tuolia ja patja töissä. Jos unohdan hoitaa itseäni, jää työasiat ja ylivireys päälle. Tällä viikolla olen taas muistanut itseni 2 palauttavalla hoidolla ja ihana kun on voinut nukkua 2 kokonaista yötä ja sen voi kellosta todentaa: vihreellä mennään.

-Heli K.

Käytän Neurosonic-patjaa oman työhyvinvoinnin ylläpitämiseen 2-3 krt / vko rentoutusohjelmilla, pituus riippuu tilanteesta. Patja auttaa katkaisemaan päivän ja tukee jaksamista loppupäivään jos olo on kuormittunut tai väsynyt. Patja on käytössä myös asiakastyössä päivittäin. On monille lapsille mieluinen paikka rauhoittumiseen ja rentoutumiseen. Usein pienet kiputuntemuksetkin lähtevät hoidon aikana.

-Helga P.