UMA GO9 Vilna

Hiljaiset tilat ja palautumisalueet auttavat palautumaan jo työpäivän aikana

Nykyajan työelämä on täynnä ärsykkeitä, keskeytyksiä, jatkuvaa muutosta ja kiirettä. Tämä näkyy monella palautumisen ja unenlaadun haasteena. Palautumisen olisi hyvä alkaa jo (työ)päivän aikana, että hermosto ehtii rauhoittua eikä käy ylikierroksilla, kun pitäisi mennä nukkumaan.

Huonosti palauttava uni ja jatkuva elimistön ylikuormitustila heikentävät työtehoa ja vaikuttavat kykyyn ajatella luovasti. Ongelma on, että monella meistä kaikki palautuminen jää työpäivän jälkeiseen aikaan, mikä tekee palautumisesta haastavaa ja jopa mahdotonta.

Rauhoittavaa värähtelyä

Neurosonic-menetelmä lähettää kehoon erittäin matalataajuista värähtelyä. Värähtelyllä vaikutetaan suoraan autonomiseen hermostoon, jolloin mielen ei tarvitse työskennellä rentoutuakseen kuten meditaatiossa. Riittää, kun käy makaamaan Neurosonic-divaanille ja laittaa ohjelman päälle ja palautuminen voi alkaa. TehoNokoset-ohjelma kestää 10 minuuttia ja se riittää hyvin päivän aikaisen palautumisen käynnistämiseen.

Palautuminen osaksi työpäivää

Yritysten hiljaisissa tiloissa voi ajanvarausjärjestelmänä käyttää Outlook-kalenteria tai neuvotteluhuoneiden ajanvarausjärjestelmää. Jokainen voi varata itselleen 10 minuutin Neurosonic-rentoutumishetken hiljaisessa tilassa, kun itselle sopii ja tila on aina vapaa, kun sinne menee.

Palautumisalueilla voi käyttää vastamelukuulokkeita ja silmälappuja, jolloin ympäristön ärsykkeet saa suljettua pois. Lisävarusteena voi hankkia rentoutusmusiikkilisenssin. Rentoutusmusiikki auttaa rauhoittumaan nopeammin kiireisen työpäivän keskellä.

Tuotteet käyttökohteiden mukaan

Yksi Neurosonicin kumppani projektisisustamisessa on Input Interior, joka on ollut mukana toteuttamassa Technopoliksen coworking-ketjun, UMA Workspacen, työtiloja Suomessa ja ulkomailla. Neurosonic-divaaneja on käytössä UMA Workspace -kohteissa Virossa, Ruotsissa, Liettuassa ja Norjassa. Suomessa Neurosonic löytyy esimerkiksi Teurastamon ja Keilaniemen UMAsta.

Neurosonic-tuotteita löytyy Suomesta ja ulkomailta: toimistoista, kouluista, kylpylöistä, kuntosaleilta, terveysasemilta, vanhainkodeista ja lentokentiltä. Uusia käyttökohteita löytyy koko ajan lisää. Monet hankkivat myös laitteita kotiin. Erilaiset ympäristöt vaativat erilaisia tuotteita. Tuotteista löydät lisätietoja täältä.

Kilpailuvaltti pitää hyvät työntekijät tyytyväisenä

Neurosonic-menetelmään kannattaa ehdottomasti tutustua, jos on tarvetta sisustaa yritysten hiljaisia tiloja tai muita vastaavia palautumistiloja. Hiljaisiin tiloihin ja palautumisalueisiin panostaminen on myös hyvä kilpailuvaltti, kun yritys haluaa pitää parhaat työntekijänsä tyytyväisenä.  

Kiinnostuitko? Pyydä projektihinnasto ja tarjous tai sovi aika esittelyyn.