Korkeimman tason palautumista ammattilaisille ja harrastelijoille.

Neurosonic-teknologia stimuloi kehoa ja hermostoa tehostamalla sen korjaavia ja palauttavia toimintoja. Värähtely ohjaa sinut mekaanisesti meditaation kaltaiseen tilaan, jolloin palautumishermostosi käynnistyy ja palaudut treeneistä sekä kisoista tehokkaammin ja kokonaisvaltaisemmin, valmistautuen samalla tuleviin koitoksiin.

Neurosonicin teknologia vaikuttaa eristyisesti neljään osa-alueeseen hyvinvoinnissasi; unenlaatuun, stressiin, palautumiseen sekä keskittymiseen. Pitkäaikaisella käytöllä saadaan aikaan parhaat vaikutukset, mutta tutkimusten mukaan värähtelyllä voidaan vaikuttaa nopeasti muun muassa viivästyneeseen lihaskipuun (delayed onset muscle soreness, DOMS) sekä juoksuvauhtiin.

Neurosonic on käytössä monilla ammattiurheilijoilla sekä harrastelijoilla. Neurosonic laitteita löytyy jääkiekkoilijoilta, UFC-ottelijoilta, jalkapalloilijoilta, yleisurheilijoilta, Crossfit-ammattilaisilta sekä monien muiden lajien edustajilta.

Mikäli haluat hankkia Neurosonic-laitteita joukkueellesi, palautumishuoneeseen tms niin ole rohkeasti yhteydessä!

Miten Neurosonic toimii?

Unen laadun parantaminen

Unen mekanismit palautuvat, jolloin nukahtaminen helpottuu, yölliset heräämiset vähenevät ja unesta tulee laadukkaampaa sekä palauttavampaa. 

Stressin lievitys

Hälytystilassa olevat hermoradat rauhoittuvat ja välittäjäainetoiminnassa tapahtuu positiivisia muutoksia, jolloin palautuminen mahdollistuu.

Palautuminen

Autonomisen hermoston toiminta tasapainottuu, jolloin palautuminen tehostuu. Samalla lihasten verenkierto ja aineenvaihdunta palautuvat ennalleen nopeammin.

Keskittyminen

Teknologiamme "tyhjentää pääsi" ja rentouttaa tehokkaasti kohentaen samalla vireystilaasi. Tietyt taajuusalueet aktivoivat hermostoa ja verenkiertoa.

Palautteet urheilijoilta

Kokemukseni neurosonicin käytöstä ovat olleet pelkästään positiivisia. Olen saanut apua stressistä ja liikunnasta palautumiseen, lisäksi unesta on tullut syvempää ja parempilaatuista.

Salla-Marja Salminen
Lahti

En ole ennen kokeillut patjaa tai vastaavaa, jolla on ollut niin selkeä vaikutus omaan palautumiseeni ja yöuniini. Olo on jokaisen kerran jälkeen erittäin hyvä ja rentoutunut. Olen urheillut koko elämäni ammatikseni ja voin suositella tuotetta lämpimästi kaikille urheilijoille ja kaikille muille ihmisille, jotka haluavat parantaa hyvinvointiaan ja terveyttään. Huipputuote!

Mika Ojala
Turku

Olen käyttänyt Neurosonicia työssäni, jonka pohjalta voin suositella hoitoa lämpimästi erilaisista uni- ja stressi oireista kärsiville. Oman käyttökokemuksen ja saadun avun ja hyödyn perusteella Neurosonic nopeuttaa lisäksi palautumista kovastakin fyysisestä suorituksesta ja tukee treenaamista.

Mari Brunou, BBalance
Lahti

Näiden kolmen viikon aikana sekä olo että oura kertovat seuraavaa: nukahdan ja rauhoitun nopeammin, saan jopa triplasti entiseen verrattuna sekä rem- että syvää unta, herään aamuisin virkeänä ja olo on levännyt, saan joka yö myös määrällisesti enemmän unta entiseen verrattuna (+ laadukkaampaa). Parempaa palautumiskeinoa ei urheilija voi saada kuin laadukas ja riittävä uni säännöllisesti nukuttuna.

Lotta Harala

Kun illalla rauhoittuminen ja unen löytäminen ovat olleet hukassa, löysin hyvän syyn hankkia Neurosonic-divaanin. Heinäkuusta saakka divaania käytettyäni olen sekä nukkunut sikeämmin, mutta myös palautunut paremmin. Käytän Neurosonicin kanssa pääasiassa rentoutumis- ja palautumisohjelmaa, joka unenpäästä kiinni saamisen lisäksi on parantanut kehon nestekiertoa. Voin pelkästään suositella tätä palautumislaitetta kaikille!

Antti Nurmi

Asun osan vuodesta Espanjassa. Minulla on siellä Neurosonic-patja ja kotona Suomessa divaani. Käytän laitetta päivittäin, jos se on minulla käsillä. Mielestäni on uskomatonta, kuinka hoito rentouttaa, palauttaa ja parantaa myös unta. Olen nyt käyttänyt Neurosonicin laitteita noin kolme vuotta ja olen suorastaan koukussa. Voin suositella Neurosonicia kaikille palautumiseen, mutta uskon, että siitä on myös hyötyä uniongelmissa ja ihmisille, jotka eivät pidä perinteisestä hieronnasta.

Sami Seliö

Hoidon jälkeen olo on todella rentoutunut ja ihan kuin olisi nollannut kehon rasituksesta. Käytössäni on Oura hyvinvointisormus, joka mittaa melkein koko hoitoajan aina rentoutumiseksi. Ero on valtava siihen, jos vain itse lepää esim. päivällä sängyssä niin siitä tulee yleensä muutama minuutti lepoa vastaavan pituisesta ajasta. Suhtaudun hieman kriittisesti aina tämänlaisiin laitteisiin, mutta Neurosonic on yllättänyt ensimmäisestä kerrasta lähtien. Menee ehdottomasti kärkipäähän rentoutumiseen liittyvissä laitteissa.

Tomi Jaakkola

Meidän palautumista tukevalle konseptille tämä on ollut loistava työkalu. Käyttäjien kokemusten mukaan henkiset ja fyysiset voimavarat lisääntyvät säännöllisellä Neurosonicin käytöllä. Teknologialla on ollut myös selkeästi positiivinen vaikutus yöunen laatuun, minkä seurauksena on saatu aikaiseksi parempaa palautumista mikä mahdollistettu enemmän kuormitusta treenien yhteydessä.

ProRecovery Oy

Uskon, että Neurosonic on mahdollistanut sen, että pystyn sekä kilpailemaan kouluratsastuksessa, että lentämään ammatikseni. Apu palautumiseen sekä riittävän ja laadukkaan levon saantiin on huikea

Antti Lehtilä
Helsinki

Neurosonic mediassa