Korkeimman tason palautumista ammattilaisille ja harrastelijoille.

Neurosonic-teknologia stimuloi kehoa ja hermostoa tehostamalla sen korjaavia ja palauttavia toimintoja. Värähtely ohjaa sinut mekaanisesti meditaation kaltaiseen tilaan, jolloin palautumishermostosi käynnistyy ja palaudut treeneistä sekä kisoista tehokkaammin ja kokonaisvaltaisemmin, valmistautuen samalla tuleviin koitoksiin.

Neurosonicin teknologia vaikuttaa eristyisesti neljään osa-alueeseen hyvinvoinnissasi; unenlaatuun, stressiin, palautumiseen sekä keskittymiseen. Pitkäaikaisella käytöllä saadaan aikaan parhaat vaikutukset, mutta tutkimusten mukaan värähtelyllä voidaan vaikuttaa nopeasti muun muassa viivästyneeseen lihaskipuun (delayed onset muscle soreness, DOMS) sekä juoksuvauhtiin.

Neurosonic on käytössä monilla ammattiurheilijoilla sekä harrastelijoilla. Neurosonic laitteita löytyy jääkiekkoilijoilta, UFC-ottelijoilta, jalkapalloilijoilta, yleisurheilijoilta, Crossfit-ammattilaisilta sekä monien muiden lajien edustajilta.

Mikäli haluat hankkia Neurosonic-laitteita joukkueellesi, palautumishuoneeseen tai omaa palautumistasi tukemaan niin ole rohkeasti yhteydessä.

Miten Neurosonic toimii?

Unen laadun parantaminen

Unen mekanismit palautuvat, jolloin nukahtaminen helpottuu, yölliset heräämiset vähenevät ja unesta tulee laadukkaampaa sekä palauttavampaa. 

Stressin lievitys

Hälytystilassa olevat hermoradat rauhoittuvat ja välittäjäainetoiminnassa tapahtuu positiivisia muutoksia, jolloin palautuminen mahdollistuu.

Palautuminen

Autonomisen hermoston toiminta tasapainottuu, jolloin palautuminen tehostuu. Samalla lihasten verenkierto ja aineenvaihdunta palautuvat ennalleen nopeammin.

Keskittyminen

Teknologiamme "tyhjentää pääsi" ja rentouttaa tehokkaasti kohentaen samalla vireystilaasi. Tietyt taajuusalueet aktivoivat hermostoa ja verenkiertoa.

Palautteet urheilijoilta

Kokemukseni neurosonicin käytöstä ovat olleet pelkästään positiivisia. Olen saanut apua stressistä ja liikunnasta palautumiseen, lisäksi unesta on tullut syvempää ja parempilaatuista.

Salla-Marja Salminen
Lahti

En ole ennen kokeillut patjaa tai vastaavaa, jolla on ollut niin selkeä vaikutus omaan palautumiseeni ja yöuniini. Olo on jokaisen kerran jälkeen erittäin hyvä ja rentoutunut. Olen urheillut koko elämäni ammatikseni ja voin suositella tuotetta lämpimästi kaikille urheilijoille ja kaikille muille ihmisille, jotka haluavat parantaa hyvinvointiaan ja terveyttään. Huipputuote!

Mika Ojala
Turku

Olen käyttänyt Neurosonicia työssäni, jonka pohjalta voin suositella hoitoa lämpimästi erilaisista uni- ja stressi oireista kärsiville. Oman käyttökokemuksen ja saadun avun ja hyödyn perusteella Neurosonic nopeuttaa lisäksi palautumista kovastakin fyysisestä suorituksesta ja tukee treenaamista.

Mari Brunou, BBalance
Lahti

Näiden kolmen viikon aikana sekä olo että oura kertovat seuraavaa: nukahdan ja rauhoitun nopeammin, saan jopa triplasti entiseen verrattuna sekä rem- että syvää unta, herään aamuisin virkeänä ja olo on levännyt, saan joka yö myös määrällisesti enemmän unta entiseen verrattuna (+ laadukkaampaa). Parempaa palautumiskeinoa ei urheilija voi saada kuin laadukas ja riittävä uni säännöllisesti nukuttuna.

Lotta Harala

Kun illalla rauhoittuminen ja unen löytäminen ovat olleet hukassa, löysin hyvän syyn hankkia Neurosonic-divaanin. Heinäkuusta saakka divaania käytettyäni olen sekä nukkunut sikeämmin, mutta myös palautunut paremmin. Käytän Neurosonicin kanssa pääasiassa rentoutumis- ja palautumisohjelmaa, joka unenpäästä kiinni saamisen lisäksi on parantanut kehon nestekiertoa. Voin pelkästään suositella tätä palautumislaitetta kaikille!

Antti Nurmi

Asun osan vuodesta Espanjassa. Minulla on siellä Neurosonic-patja ja kotona Suomessa divaani. Käytän laitetta päivittäin, jos se on minulla käsillä. Mielestäni on uskomatonta, kuinka hoito rentouttaa, palauttaa ja parantaa myös unta. Olen nyt käyttänyt Neurosonicin laitteita noin kolme vuotta ja olen suorastaan koukussa. Voin suositella Neurosonicia kaikille palautumiseen, mutta uskon, että siitä on myös hyötyä uniongelmissa ja ihmisille, jotka eivät pidä perinteisestä hieronnasta.

Sami Seliö

Hoidon jälkeen olo on todella rentoutunut ja ihan kuin olisi nollannut kehon rasituksesta. Käytössäni on Oura hyvinvointisormus, joka mittaa melkein koko hoitoajan aina rentoutumiseksi. Ero on valtava siihen, jos vain itse lepää esim. päivällä sängyssä niin siitä tulee yleensä muutama minuutti lepoa vastaavan pituisesta ajasta. Suhtaudun hieman kriittisesti aina tämänlaisiin laitteisiin, mutta Neurosonic on yllättänyt ensimmäisestä kerrasta lähtien. Menee ehdottomasti kärkipäähän rentoutumiseen liittyvissä laitteissa.

Tomi Jaakkola

Meidän palautumista tukevalle konseptille tämä on ollut loistava työkalu. Käyttäjien kokemusten mukaan henkiset ja fyysiset voimavarat lisääntyvät säännöllisellä Neurosonicin käytöllä. Teknologialla on ollut myös selkeästi positiivinen vaikutus yöunen laatuun, minkä seurauksena on saatu aikaiseksi parempaa palautumista mikä mahdollistettu enemmän kuormitusta treenien yhteydessä.

ProRecovery Oy

Uskon, että Neurosonic on mahdollistanut sen, että pystyn sekä kilpailemaan kouluratsastuksessa, että lentämään ammatikseni. Apu palautumiseen sekä riittävän ja laadukkaan levon saantiin on huikea

Antti Lehtilä
Helsinki

Neurosonic mediassa

Based on 142 reviews
81%
(115)
15%
(21)
1%
(1)
3%
(4)
1%
(1)
J
Neurosonic Finland Oy
Juha Heiskanen

Ei ole mitään vastaavaa tuotetta kuin NS. Olen ihan koukussa siihen. Nyt Bad Day kun ystävie luona viikonloppu Jyväskylässä.. kerroin kokemuksia FT Raunille. Heille tulee firmaan divaani. Ja ostavat myös kotiin- olenhan Tempur esittelijä (ISO OMPPU). Yritän selvitä vieraspatjalla- pitäisi olla laki, että kaikilla on NS kotona

U
Neurosonic Finland Oy
Ulla Kukkonen

Olen todella tyytyväinen tuotteeseen ja saanut sen avulla unen laadun paremmaksi

K
Neurosonic Finland Oy
Krista Snellman-Vartiainen

Aivan ihanat ja laadukkaat tuotteet. Koko perheemme on tuolista hyötynyt. Jopa alkuun melko skepitesti asiaan suhtautuneet nuoremme ovat ”koukkuuntuneet” hoitoihin!
Minä hyvin kehollisena, paljon urheilevana ja ajoittain huonounisena tyyppinä rakastan Neurosonic - tuoliamme.Apua olen sillä saanut. Parasta, mitä rahalla saa :)

Aivan mahtavaa asiakaspalvelua. Alkaa olla nykyään hakusessa tällainen palvelu, minkä oon saanut myyntipäällikkö Tomilta 💪🏆. Tulen suosittelemaan Neurosonicia ja Tomia kyllä hyvillä mielin. Kiitos 🙏

Koen että laitteesta on ollut apua ja ajattelen hermostollisten asioiden olevan avainasemassa meidän henkisessä ja fyysisessä hyvinvoinnissa.

Tuote on sopiva kun työ on fyysistä ja harrastukset samoin. Palautuminen on nopeutunut käytön myötä.

Hyödyllä jota itse saanut neurosonic parhaasta saatuani kokeiltua sitä kuntoutuksessa.

E
Neurosonic Finland Oy
Eija Pomrén-Kauppinen

Olen itse saanut apua patjasta uniongelmiin, stressiin ja rentoutumiseen. Olen erittäin tyytyväinen patjan hankintaan. Ainut miinus on ollut Neurosonic sovelluksen kanssa. Se välillä pätkii.

R
Neurosonic Finland Oy
Riitta Oksanen

Neurosonic vaan on parasta 💗 todella auttava

Yhden päivän kokemuksella voin sanoa että tuote toimii. Muuta en vielä tässä vaiheessa osaa sanoa 😊

Kiireellisen arjen keskellä mahtava ottaa pieniä palautumis hetkis. Laitteet toimii hyvin!

Olen saanut huomattavan avun sympaattisenhermoston rauhoittamiseksi patjasta. Unen laatu on parantunut ja stressin tunne kadonnut. Patja ollut nyt lähes päivittäisessä käytössä kolmisen kuukautta.

Olen käyttänyt useamman vuoden ja huomannut vaikutukset itsessäni, joten voin lämpimästi suositella myös muille.

Neurosonicin avulla sain yöunet kuntoon, jotka häiriintyivät pahasti vaihdevuosioireiden takia. Samoin asiakkaani ovat kokeneet Neurosonicin auttaneen suuresti heitä erilaisissa haasteissa. Patjan avulla saa hienosti hoidettua hermoston tasapainoa ja purettua niin henkistä kuin fyysistäkin kuormitusta.

Opetan yläkoulussa ja koulullamme on oma Neurosonic-patja oppilaiden ja henkilökunnan käytössä. Patjasta on erinomaisia kokemuksia oppilailta, jotka ovat levottomia, joiden keskittyminen ei onnistu ja joiden mielessä on koulutyötä suurempia murheita. Patja on rentouttanut myös oppilaita, jotka vaativat itseltään liikaa ja stressaavat menestymisestä. Apua ovat saaneet myös koejännittäjä, kiusattu, kiusaaja ja arka oppilas. Myös kiireinen ja stressaantunut ope nauttii loppukevään välitunneista, jolloin voi patjalla nollata lukuvuotta ja lähteä hyvillä mielin lomalle.

A
Neurosonic Finland Oy
Anna Kaikkonen

Minulla on alustavan positiivisia kokemuksia Neurosonicin käytöstä etenkin kehon (ja mielen) rentouttamisessa.

M
Neurosonic Finland Oy
Marjaana Siivola

Neurosonicilla saa nopean ja tehokkaan rentoutumisen. Heti 20 min ohjelman alussa pääsen 'nirvanaan'. Se auttaa jaksamaan loppupäivän.

Kokemus oli rentouttava ja poikkesi esimerkiksi tavallisesta hieronnasta, josta itselle ainakin tulee hartiat aroiksi koskettaa. Koko vartalo hoitui samalla kertaa.

Olen kokenut Neurosonic tuolin todella rentouttavaksi, mutta sama ei välttämättä päde kaikkiin. Toivoisin myös että ohjelma olisi vähän pidempi. Hoidon jälkeen olo on ollut todella rentoutunut ja jopa väsynyt, kropan on saanut ihanasti rentoutettua kauttaaltaan, samoin mielen.

Neurosonic on loistava tuote, joka auttaa jaksamaan arjessa

Neurosonic on auttanut palautumaan, rauhoittamaan ylivirittynyttä hermostoa sekä nukkumaan paremmin. Huippukeksintö!

J
Neurosonic Finland Oy
Jaana Valkeapää

Neurosonic hoito on antanut minulle apua moneen vaivaan/ongelmaan. Jokaisen hoitokerran jälkeen olen selvinnyt muutamia päiviä minimaalisella kipulääkityksellä (leikkusta odottava ongelma) ja minun ei ole tarvinnut ottaa lainkaan unilääkettä vaan olen nukkunut hyvin ja unen laatuni (mittauksien mukaan) on huomattavasti parempaa. Neurosonic hoito on myös avannut kehoni jatkuvasta "puolustuskannalla" olemisesta, jonka aiheuttajina ovat kipu, stressi ja trauma. Neurosonicin ansiosta myös mieleni on rauhoittunut sekä olemukseni on rennompi. Stressi/asioista stressaaminen on selkeästi vähentynyt. Lyhyesti sanottuna Neurosonic on antanut minulle avun kivun lieventymiseen, stressin helpottumiseen, unenlaadun paranemiseen sekä mielen rauhoittumiseen että kehon rentoutumiseen.

Käyttö rentouttaa jo toisena yönä nukuin rauhallisemmin.

T
Neurosonic Finland Oy
Tiina Huhtala

Koko perheemme elämänlaatua mullistanut tuote, jota ilman emme enää halua olla!

J
Neurosonic Finland Oy
Johanna Kuismin

Aivan upea sänky! Auttanut kovasti kipuihin ja rentoutumiseen.