Paremmat ja syvemmät unet

"Olen saanut apua stressistä ja liikunnasta palautumiseen, lisäksi unesta on tullut syvempää ja parempilaatuista." - Salla-Marja @Lahti

Neurosonic vaikuttaa kehon kautta rauhoittavasti autonomiseen hermostoon ja mieleen. Stressihormonien tuotanto vähenee, jolloin uneen liittyvät mekanismit palautuvat. Ihminen rauhoittuu ja nukahtaminen helpottuu. Yölliset heräämiset vähenevät ja unesta tulee laadukkaampaa sekä palauttavampaa. 

Syvän unen jaksot ja REM-uni lisääntyvät

Neurosonic lisää palautteen mukaan suurimmalla osalla syvän unen jaksoja sekä REM-unta. Useat alkavat nähdä enemmän unia. Noin 80% Neurosonicia käyttävistä hyötyy merkittävästi jo 1–5 kerralla ja saa apua unihäiriöihin

Asiakaspalautteen mukaan näyttäisi siltä, että värähtely vaikuttaa myös kehon sisäisen vuorokausikellon toimintaan, jolloin unen palauttavat jaksot siirtyvät enemmän alkuyöhön, jossa niiden kuuluu luonnollisesti ollakin.

Stressi häiritsee välittäjäaineiden toimintaa

Pitkäkestoinen stressi tuottaa elimistöön liikaa kortisolia, adrenaliinia ja muita vireystilaa aktivoivia välittäjäaineita. Erityisesti liika kortisolituotanto haittaa GABAn (gamma-aminovoihappo) toimintaa, joka on tärkein jarruttava välittäjäaine aivoissa ja keskushermostossa. Tällöin nukahtaminen vaikeutuu tai estyy.

Asiakkaiden kokemuksia

Nukahtaa helpommin, nukahtaa ohjelmien aikana

Nukkuu syvempää unta

Tarvitsee vähemmän unta, koska uni on palauttavampaa

Hoito vaikuttaa myönteisesti mielialaan

Näkee enemmän unia

Unen laatu muuttuu palauttavammaksi ja yölliset heräämiset vähenevät

Pitkäkestoinen verensokeri on alentunut

Työmuisti paranee

Lievittää levottomien jalkojen oireita, nukkuu paremmin

Mihin Neurosonic vaikuttaa?

Palautuminen

Autonomisen hermoston toiminta tasapainottuu, jolloin palautuminen tehostuu. Samalla lihasten verenkierto ja aineenvaihdunta palautuvat ennalleen nopeammin.

Lue lisää

Stressin lievitys

Hälytystilassa olevat hermoradat rauhoittuvat ja välittäjäainetoiminnassa tapahtuu positiivisia muutoksia, jolloin palautuminen mahdollistuu.

Lue lisää

Unen laatu

Unen mekanismit palautuvat, jolloin nukahtaminen helpottuu, yölliset heräämiset vähenevät ja unesta tulee laadukkaampaa sekä palauttavampaa. 

Lue lisää

Neurosonic mediassa