Unen laadun parantaminen

Neurosonic vaikuttaa kehon kautta rauhoittavasti autonomiseen hermostoon ja mieleen. Stressihormonien tuotanto vähenee, jolloin uneen liittyvät mekanismit palautuvat. Ihminen rauhoittuu ja nukahtaminen helpottuu. Yölliset heräämiset vähenevät ja unesta tulee laadukkaampaa sekä palauttavampaa. 

Syvän unen jaksot ja REM-uni lisääntyvät

Neurosonic lisää palautteen mukaan suurimmalla osalla syvän unen jaksoja sekä REM-unta. Useat alkavat nähdä enemmän unia. Noin 80% Neurosonicia käyttävistä hyötyy merkittävästi jo 1–5 kerralla ja saa apua unihäiriöihin.

Asiakaspalautteen mukaan näyttäisi siltä, että värähtely vaikuttaa myös kehon sisäisen vuorokausikellon toimintaan, jolloin unen palauttavat jaksot siirtyvät enemmän alkuyöhön, jossa niiden kuuluu luonnollisesti ollakin.

Stressi häiritsee välittäjäaineiden toimintaa

Pitkäkestoinen stressi tuottaa elimistöön liikaa kortisolia, adrenaliinia ja muita vireystilaa aktivoivia välittäjäaineita. Erityisesti liika kortisolituotanto haittaa GABAn (gamma-aminovoihappo) toimintaa, joka on tärkein jarruttava välittäjäaine aivoissa ja keskushermostossa. Tällöin nukahtaminen vaikeutuu tai estyy.

UNEN LAATU

Neurosonic_sininenaalto

Asiakkaiden kokemuksia

Nukahtaa helpommin, nukahtaa ohjelmien aikana

Nukkuu syvempää unta

Näkee enemmän unia

Tarvitsee vähemmän unta, koska uni on palauttavampaa

Hoito vaikuttaa myönteisesti mielialaan

Työtehokkuus kasvaa

Työmuisti paranee

Lievittää levottomien jalkojen oireita, nukkuu paremmin

Unen laatu muuttuu palauttavammaksi ja yölliset heräämiset vähenevät

Pitkäkestoinen verensokeri on alentunut