Unettomuus ja uniongelmat, näin matalataajuushoito auttaa!

Neurosonicin matalataajuinen värähtely ja lihasstimulaatio saavat aineenvaihdunnan ja verenkierron toimimaan. Samalla keho ja lihakset rentoutuvat ja jännittyneisyys lievittyy. Unettomuus ja uniongelmat helpottuvat, kun kehollinen stressi lievittyy ja välittäjäainetuotanto tasapainottuu. Neurosonic helpottaa nukahtamista, vaikuttaa unessa pysymiseen ja vähentää yöllisiä heräämisiä – ennen kaikkea tuottaa palauttavampaa unta.

Neurosonic lisää syvän unen jaksoja ja REM-unta

Neurosonic lisää suurimmalla osalla tutkitusti syvän unen jaksoja sekä REM-unta. Useat alkavat hoitojen myötä nähdä enemmän unia. Noin 80 % hoitoa käyttävistä hyötyy merkittävästi jo 1–5 hoitokerralla ja saa apua unihäiriöihin. Laitteen oleellinen vaikutus uneen on kehon sisäisen vuorokausikellon toiminnan muuttuminen, jolloin unen palauttavat jaksot siirtyvät enemmän alkuyöhön, jossa niiden kuuluu luonnollisesti olla.

Värähtely vähentää vireystilaa aktivoivia välittäjäaineita

Pitkäkestoinen stressi tuottaa elimistöön liikaa kortisolia, adrenaliinia ja muita vireystilaa aktivoivia välittäjäaineita. Erityisesti liika kortisolituotanto haittaa GABAn (gamma-aminovoihappo) toimintaa, joka on tärkein jarruttava välittäjäaine aivoissa ja keskushermostossa. Tällöin nukahtaminen vaikeutuu tai estyy. Neurosonicin tuottama lihasstimulaatio vähentää liian korkeaa kortisolituotantoa ja auttaa näin välittäjäaineita toimimaan paremmin. Vähentyneellä kortisolituotanolla on erittäin positiivisia vaikutuksia myös diabeetikoiden terveydentilaan.

Hoito palauttaa serotoniinituotantoa

Stressi hidastaa ja tuhoaa serotoniinituotantoa. Unen laadun ja unessa pysymisen osalta serotoniini on erittäin tärkeä välittäjäaine. Serotoniini muuttuu aivoissa melatoniiniksi, joka taas mahdollistaa unessa pysymisen. Suurin osa serotoniinista (95%) syntyy suoliston serotoniinireseptoreissa. Neurosonic tasapainottaa suoliston toimintaa parasympaattisen hermoston kautta ja parantaa verenkiertoa. Tällä on suora vaikutus myös mielialaan ja moniin muihin kehon toimintoihin.

KIVUN LIEVITYS

UNEN LAATU

Neurosonic_sininenaalto

Asiakkaidemme kokemuksia uniongelmien hoidossa

Nukahtaa helpommin, nukahtaa ohjelmien aikana

Nukkuu syvempää unta

Näkee enemmän unia

Tarvitsee vähemmän unta, koska uni on palauttavampaa

Hoito vaikuttaa myönteisesti mielialaan

Työtehokkuus kasvaa

Työmuisti paranee

Lievittää levottomien jalkojen oireita, nukkuu paremmin

Unen laatu muuttuu palauttavammaksi ja yölliset heräämiset vähenevät

Pitkäkestoinen verensokeri on alentunut