Tehokas apuväline

Kuntoutuksen tueksi, lisäpalveluksi tai tulonlähteeksi.

Täydennä stressiperäisten ja neurologisten oireiden työkalupakkia Neurosonicin avulla. Voit säästää omia resursseja ja tarjota tukea kuntoutukseen uudenlaisella työvälineellä, josta on saatu erinomaisia tuloksia jo sadoilla eri alojen ammattilaisilla.

Stressiperäisiä oireita on vaikea laukaista jo valmiiksi ruuhkaisen mielen kautta. Neurosonic tuottaa matalataajuista värähtelyä, joka luonnollisena mekanismina vaikuttaa kehon kautta rauhoittavasti autonomiseen hermostoon ja erityisesti sympaattiseen toimintaan. Värähtely rentouttaa tehokkaasti ja rauhoittaa hälytystilassa olevia hermoratoja, jolloin keho ja mieli pääsevät palautumaan.

Neurosonic on käytössä sadoilla asiantuntijoilla psykoterapiassa, fysioterapiassa, terveydenhuollossa sekä kuntoutuksessa. Oleelliset käyttöalueet ovat unihäiriöiden, stressin, ahdistuneisuuden ja mielialaoireiden lievitys sekä rentoutumisen, kehotietoisuuden ja aineenvaihdunnan edistäminen. Erinomaisia tuloksia on saatu neurologisissa oireissa ja kehitysvammaisilla sekä ikääntyneiden kuntoutuksessa.

Miten Neurosonic toimii?

Unen laadun parantaminen

Unen mekanismit palautuvat, jolloin nukahtaminen helpottuu, yölliset heräämiset vähenevät ja unesta tulee laadukkaampaa sekä palauttavampaa. 

Lue lisää

Stressin lievitys

Hälytystilassa olevat hermoradat rauhoittuvat ja välittäjäainetoiminnassa tapahtuu positiivisia muutoksia, jolloin palautuminen mahdollistuu.

Lue lisää

Palautuminen

Autonomisen hermoston toiminta tasapainottuu, jolloin palautuminen tehostuu. Samalla lihasten verenkierto ja aineenvaihdunta palautuvat ennalleen nopeammin.

Lue lisää

Jäikö kysyttävää? Ota yhteytttä chatissa, vaikka heti!

Neurosonic-leasing
Professional-tuoli Gen2

170x77 cm

Neurosonic-tuoteperheen helmi voimakkaalla palauttavalla ja rentouttavalla efektillä. Monet eri alojen ammattilaiset käyttävät Pro-tuoliamme täydentääkseen palvelujaan. Nyt myös edullisella ja huolettomalla leasing-sopimuksella. Kysy lisää avaamalla chat!

72 kk alv 0% alk.
97,52 €/kk

Kattava ohjelmavalikoima

Voit helposti valita mobiiliapplikaatiolla valmiita 10-40 minuutin ohjelmia rentoutumiseen, aktivointiin ja palautumiseen.

Impressive

Annamme kokemusten puhua puolestaan

Päivittäin saamme kuulla, kuinka Neurosonic on auttanut asiakkaitamme voimaan paremmin. Kiitos on ollut vaikuttavaa. Katso miten usea elämä on saanut uuden suunnan.

Kokemukset

Neurosonic mediassa