Asiakastarina: Saan Neurosonic-tuolista apua niin moneen vaivaan, että en edes muista niitä tässä kaikkia luetella!

Kuukauden aikana olen käyttänyt Neurosonicia alussa päivittäin (aloitin rentouttavilla ohjelmilla, välillä aktivointia ja yhden palauttavan olen ottanut). Välillä taukoja 2-4pv.

Uni syventynyt. En herää enää yöllä (kuin korkeintaan pissalle joskus). Uni tulee nopeammin. Nivelkivut ja turvotukset historiaa. Kömpelyys vähentynyt todella merkittävästi (voimakkaat PMS oireet aiheuttivat minulle ihan toivottoman Hessu Hopo syndrooman = tohelo ja kömpelö). Mieliala tasoittunut. Terävimmät PMS oireet ovat talttuneet, turvotus vähentynyt kehossa. Mielikyvähormooni hyrrää.

Migreeni on valitettavasti joka kuukausi vieraana, mutta olen huomannut, että siitäkin terävin pisto vähentynyt). Kuukautisten jälkeen menee muutama päivä ja iskee niskan/takaraivon jyskytys joka nousee lekaksi päähän. Johtuu myös ferritiinin laskusta kuulemma, eli rauta-arvot laskee ja aiheuttaa kipua.

Hormoonitason vaihtelusta minä migreenin saan. Siihen haen vielä hoitotasapainoa NS tuolilla. Mutta hyväksyn sen, että se on osa tätä naisena olemista.
Sormieni nivelet toimivat taas paremmin. Viime kesä oli niin paha, että luulin, etten voi jatkaa käsityöammatissani. Nyt saan tuolista apua niin moneen vaivaan, että en edes muista niitä tässä kaikkia luetella. Elämäni paras investointi. Tästä tulikin romaani. 

Niille joilla tuoli, patja, divaani "ei toimi" sanoisin, että kokeilkaa eri ohjelmia, käyttäkää Neurosonicin asiantuntijoiden tietoja hyväksi. Rauhoittakaa hoitotilanne. Ottakaa aikaa. Älä suorita NS aikaasi. Mene, ota kehosi ja lepää! Ei tämä perustu ihmeeseen. Tämä perustuu kehon viisauteen. Äänivärähtely herättää uinuvat solupallerot hoitamaan sinua, sinun omat solupallerosi.

Toivon ja uskon, että pääsen hormoonimyrksyni läpi NS avustavana. Pilleripurkin korkki aukeaa vasta, jos on ihan pakkopakko.

PS: jo viikon käytön jälkeen pääsin käymään lintujen ruokinnalla metsässä niin, että pystyin nostamaan jalkojani lumessa kivutta, enkä rämpinyt etukenossa kädellä puista tukea ottaen. Olen myös lumikenkäillyt vuosien tauon jälkeen. Koska se on ihanaa. Eikä satu enää niveliin.