Neurosonic palvelut
ja vuokraus

Kuluttajille

Neurosonic kokemus on mahdollinen kaikille laajan palvelutarjoaja- ja edustajaverkostomme ansiosta. Neurosonicin asiantuntija verkoston kautta voit vuokrata patjan kotiin tai lomalle, ostaa Neurosonic hetkiä palveluna tai hankkia patjan asiantuntijan opastuksella. Ota yhteyttä kartasta löytyviin Neurosonic asiantuntijoihin ja kysy lisää.

NEUROSONIC PALVELUT

Haluaisitko kokeilla Neurosonicia tai rentoutua Neurosonicilla säännöllisesti asiantuntijoiden opastamana? Palveluntarjoajamme mahdollistavat Neurosonicin käytön omissa tiloissaan ympäri Suomen.

VUOKRAUS

Haluaisitko testata Neurosonicia oman kodin rauhassa? Onko mielessäsi rauhallinen palautumisviikonloppu mökillä? Neurosonic asiantuntijoilta voit vuokrata laitteen käyttöösi ja aloittaa hyvinvointiretriittisi ammattilaisten ohjeiden kera.

NEUROSONICIN HANKINTA ASIANTUNTIJAN OPASTUKSELLA

Pohditko tuotteen hankintaa, mutta haluaisit keskustella enemmän tarpeistasi palautumisen, unen ja stressin vähentämisen suhteen tai testata tuotetta? Edustajamme sekä jälleenmyyjämme vastaavat kaikkiin kysymyksiisi ja auttavat valitsemaan tarpeisiisi sopivan Neurosonicin.

Löydä Neurosonic asiantuntija

Alla olevalta listalta löytyvät Neurosonic-palveluntarjoajat ja edustajat ovat kaikki Neurosonicin kouluttamia, joten voit luottaa heidän ammattitaitoonsa oli kyseessä sitten palautuminen, unenlaadun parantaminen tai stressin vähentäminen.

Loading store locator from Stockist store locator...

Ota meihin yhteyttä

Eikö kartalta löydy palveluntarjoajaa juuri sinun paikkakunnaltasi tai haluaisitko oman yrityksesi tälle listalle?

Voit lähettää kysymyksesi tai palautteesi helposti tällä lomakkeella. Olemme mahdollisimman pian yhteydessä!

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.