Asiakaskokemus: Sain avun 10 vuotta kestäneeseen, traumaperäiseen unettomuuteen jo 3 hoitokerran jälkeen

Asiakaskokemus: Sain avun 10 vuotta kestäneeseen, traumaperäiseen unettomuuteen jo 3 hoitokerran jälkeen

Traumaperäinen unettomuus vaivannut 10 vuoden ajan.
Mukana Neurosonic -testiryhmässä.
Hoitojakso toteutettiin maaliskuussa 2016 PRO –tuolissa

Asiakaskokemus hoidosta:

Olen kärsinyt traumaperäisestä unettomuudesta 10 vuotta. Minulla on ollut lisäksi kiputila nikama-alueella, yläselässä. Hoito tuntui ihanalle. Ensimmäinen ajatus oli "tällaiselleko kissasta tuntuu, tämä on ihanaa". Olo oli jokaisella kerralla levollinen, rentouttava ja rauhallinen, vaikka päivät olivat hektisiä.

Neurosonic-hoito on auttanut unettomuuteen. Jo toisen kerran jälkeen jätin pois Triptyl-lääkkeen, jonka avulla olen nukkunut jo monta vuotta. Tällä hetkellä nukun todella hyvin ja aamulla herään virkeänä - ihmeellistä, mutta totta!!! Ja tämä ilman lääkettä.

Yöllä herätessä on ollut olo, ettei ole mitään hätää... uni on tullut hetkessä uudestaan. Aikaisemmin kun yöllä heräsin, sydän alkoi tykyttää ja nukahtaminen oli todella haasteellista, lääkkeillä nukkuminen onnistui.

Olen todella kiitollinen, että pääsin mukaan testiryhmään!! Olen suositellut hoitomuotoa ja minulla on esitteitä kassissa mukana. Yksi ystävä on kokemukseni innoittamana kokeillut hoitoa!

Minä sain avun unettomuuteen jo 3 kerran jälkeen. Minulle on myös sanottu, että silmäni sädehtivät. Ehkäpä siksi, että nukkuminen on luonnollista ja helppoa!