Psykoterapiakeskus Mind Repression käyttää Neurosonicia osana psykoterapiaa

Psykoterapiakeskus Mind Repression käyttää Neurosonicia osana psykoterapiaa

Olemme Psykoterapiakeskus Mind Repressionissa työskentelevä joukko erilaisen koulutussuuntauksen omaavia psykoterapeuttiyrittäjiä. Meille asiakkaan tilanteen kokonaisvaltainen huomioon ottaminen on yksi hoidon keskeisiä arvoja.

Neurosonic -rentoutustuoli on ollut käytössämme keväästä 2020 lähtien. Olemme remontoineet Sonnyksi ristimällemme tuolille oman huoneen, jossa olemme pyrkineet minimoimaan muut aistiärsykkeet. Seinät on maalattu rauhoittavalla vaaleanpunaisella sävyllä, ulkopuoliset äänet vaimennettu äänieristeverhon sekä vastamelukuulokkeiden avulla. Tunnelmallisella valaisulla sekä mahdollisuudella säätää ilman lämpötilaa pystymme ottamaan kunkin asiakkaan toiveet olosuhteiden osalta huomioon.

Käytämme Neurosonic-hoitoa osana psykoterapiaa monin eri tavoin. Työskennellessämme traumatisoituneiden asiakkaiden kanssa voimme säädellä erilaisilla hoito-ohjelmilla asiakkaiden vireystiloja lähemmäs optimaalista olotilaa, jolloin traumaattisten kokemusten käsitteleminen ja integroiminen osaksi asiakkaan elämänhistoriaa mahdollistuu helpommin. Univaikeuksista kärsivien asiakkaiden psyykkiset sekä fyysiset voimavarat lisääntyvät, kun Neurosonicin palauttavilla ja rentouttavilla ohjelmilla pystytään parantamaan unenlaatua. Erilaisia jännitys- ja ahdistusoireita potevat asiakkaat ovat hyötyneet rentoutushoitojen tuomasta parasympaattisen hermoston aktivoitumisesta, jolloin elimistö rauhoittuu, sydämensyke sekä verenpaine tasaantuvat ja lihakset rentoutuvat. Hankalistakin keskittymisvaikeuksista kärsivät asiakkaat ovat todenneet Neurosonic-hoidon selkiyttävän mielensisäistä kaaosta sekä ajatusten ja huomion pomppimista hallitsemattomasti.

Tässä vain joitakin esimerkkejä, joita olemme käytännön kokemuksen kautta saaneet niin asiakkaiden kertomana kuin itsekin tuolia säännöllisesti oman hyvinvoinnin edistämiseen käyttäneinä. Toki hoidon vaikutukset ovat yksilöllisiä, emmekä voi luvata kenellekään edellä mainitun kaltaisia parannuksia elämänlaatuun. Lisäksi jokaisen asiakkaan kohdalla on syytä tehdä huolellinen kartoitus ja hoitosuunnitelma, mihin tarkoitukseen tuolia kenenkin kohdalla käytetään. Eri vaihtoehtoja kokeilemalla kullekin löytyy parhaiten toimiva hoito-ohjelma. Osalla psykoterapeuteistamme on myös käytettävissä kotiin vuokrattavia mobiilipatjoja hoidon tehostamiseksi.