Palveluntarjoajat kertovat: Näin Neurosonic auttaa asiakkaiden eri ongelmissa

Kuva: Kaisa-Maria Juliander

Neurosonic on käytössä sadoilla asiantuntijoilla psykoterapiassa, fysioterapiassa, terveydenhuollossa sekä kuntoutuksessa. Oleelliset käyttöalueet ovat unihäiriöiden, stressin, ahdistuneisuuden ja mielialaoireiden lievitys sekä rentoutumisen, kehotietoisuuden ja aineenvaihdunnan edistäminen. Erinomaisia tuloksia on saatu neurologisissa oireissa ja kehitysvammaisilla sekä ikääntyneiden kuntoutuksessa. Alla kootusti palautteita palveluntarjoajiltamme.

"Patja on ollut parasta itselle ja asiakkaille. Itselle rauhoittumiseen ja unen laatuun. Asiakkaille, etenkin näin korona-aikana, rauhoittumiseen ja rentoutumiseen. Asiakkaat ihmetelleet jo 10 minuutin vaikutusta."
-Kata Y.

"On ollut huikeaa nähdä Neurosonicin vaikutus asiakkaisiin. Siinä saa olla mukana jakamassa monenlaisia tunteita, kun asiakas huomaa laaja-alaiset vaikutukset."
- Tiina P.

"Ihaninta on saada asiakkailta palauteta, kuinka neurosonic vie todella syvään rentouteen ja auttaa heidän ongelmiinsa. Ja etenkin ne asiakkaat, jotka sanovat että mun on vaikea rentoutua, mutta neurosonicilla se onnistuu."
- Katja K.

"Käytän Neurosonic-patjaa oman työhyvinvoinnin ylläpitämiseen 2-3 krt / vko rentoutusohjelmilla, pituus riippuu tilanteesta. Patja auttaa katkaisemaan päivän ja tukee jaksamista loppupäivään jos olo on kuormittunut tai väsynyt. Patja on käytössä myös asiakastyössä päivittäin. On monille lapsille mieluinen paikka rauhoittumiseen ja rentoutumiseen. Usein pienet kiputuntemuksetkin lähtevät hoidon aikana."
- Helga P.