Neurosonic nopeuttaa palautumista urheilijan arjessa, lue asiakaspalautteet!

Neurosonic nopeuttaa palautumista urheilijan arjessa, lue asiakaspalautteet!

Neurosonicin teknologiaa palautumiseen hyödyntävät jo lukuisat huippu-urheilijat kuin myös tavallista aktiivista elämää viettävät henkilöt. Aiemmista kokemus-postauksista voitkin löytää esimerkiksi Sami Hyypiän, Janne Pesosen, Eveliina Tistelgrenin sekä Nooralotta Nezirin palautetta teknologiamme hyödyntämisestä huippu-urheilussa. Sosiaalisen median puolella Neurosonicin laitteet näkyvät monesti esimerkiksi vapaaottelija Makwan Amirkhanin sekä crossfit -urheilijoiden Emilia Leppäsen ja Jonne Kosken päivittäisessä elämässä. 

Haluamme olla läsnä ihmisten arjessa, ja kaiken muun hyvän lisäksi, Neurosonic on kyennyt todistamaan vaikutuksiaan myös fyysiseen palautumiseen. Tässä nyt kootusti Neurosonicista tulleita palautteita liittyen urheilusta/liikunnasta palautumiseen.

"Kokemukseni neurosonicin käytöstä ovat olleet pelkästään positiivisia. Olen saanut apua stressistä ja liikunnasta palautumiseen, lisäksi unesta on tullut syvempää ja parempilaatuista."
- Salla-Marja Salminen

"En ole ennen kokeillut patjaa tai vastaavaa, jolla on ollut niin selkeä vaikutus omaan palautumiseeni ja yöuniini. Olo on jokaisen kerran jälkeen erittäin hyvä ja rentoutunut. Olen urheillut koko elämäni ammatikseni ja voin suositella tuotetta lämpimästi kaikille urheilijoille ja kaikille muille ihmisille, jotka haluavat parantaa hyvinvointiaan ja terveyttään. Huipputuote!"
- Mika Ojala

"Olen käyttänyt Neurosonicia työssäni, jonka pohjalta voin suositella hoitoa lämpimästi erilaisista uni- ja stressi oireista kärsiville. Oman käyttökokemuksen ja saadun avun ja hyödyn perusteella Neurosonic nopeuttaa lisäksi palautumista kovastakin fyysisestä suorituksesta ja tukee treenaamista."
- Mari Brunou

"Minulla oli Neurosonic-patja kokeilussa noin viiden viikon ajan ja jo muutamassa päivässä patjan teho sekä toimivuus näkyi muun muassa unenlaadussa. Mittaan ja seuraan untani Oura-sormuksen avulla ja patjan käyttöaikana unenlaatu ja syvän unen määrä paranivat huomattavasti sormuksen datan mukaan. Minulla on traumaperäinen stressihäiriö, joka ilmenee ajoittaisena ahdistuksena tietyissä tilanteissa. Neurosonicin käyttö auttoi myös tähän asiaan ja lievitti tuota ahdistuksen tunnetta. Lisäksi käytin patjan palauttavaa ohjelmaa eritoten kovien urheilusuoritusten jälkeen. Mahtavana lisänä meidän pienet lapsetkin tykkäsivät makoilla patjalla iltasadun ajan ja selvästi se rauhoitti myös heidän menoaan "iltavillien" aikana!"
- Kaisa-Maria, toinenikkuna -blogi

"Stressi työn ja opiskelun yhdistämisestä 4 vuoden ajan ja huono uni veivät jaksamisen ja kireät lihakset ja huono palautuminen vei liikunnan ilon. Nyt menossa jakso neurosonicia ja olo on heti ensimmäisen kerran jälkeen parempi ja uni parani."
- Niina V.