Asiakastarina: Neurosonic saattaa lievittää MS-taudin oireita merkittävästi

Asiakastarina: Neurosonic saattaa lievittää MS-taudin oireita merkittävästi

Olen 35-vuotias nainen ja sairastanut Ms-tautia 21-vuotiaasta asti. Oireet alkoivat ollessani 10-vuotias. Oireitani ovat näköhäiriöt (kaksoiskuvat), jalkojen heikkous (lyhyt kävelymatka), spastisuus jaloissa (voimakas jäykkyys) ja tasapainovaikeudet. Lisäksi tiettyjen elämänkokemusten takia hermostoni on ylivirittyneessä tilassa ja minun on mahdotonta aidosti rentoutua, mikä vaikeuttaa nukahtamista. Olen kärsinyt unettomuudesta ja nukahtamisvaikeuksista lapsesta saakka. 

Nyt on ensimmäinen kuukausi takana ja olen todella tyytyväinen! Olen hyötynyt suuresti patjasta etenkin unettomuuden osalta. Kun nukun paremmin, kohentuu vointini muutoinkin. Uneni on ollut aiemmin hyvin katkonaista ja heräsin useamman kerran yössä. Pahimpina vuosina nukuin vain 2 - 3 tuntia yössä. Jo viikon Neurosonic-patjan käytön jälkeen nukkumiseni rauhoittui: en heräillyt niin usein ja unesta tuli palauttavampaa. Viiden tunnin yöunet ovat vaihtuneet 6-8 tunnin yöuniin, jopa 10 tunnin yöunia olen nukkunut. Oloni on yöunien jälkeen selvästi aiempaa rentoutuneempi. Muutos on ihan käsittämättömän huikea! Tästä on kuitenkin nurinkurisesti seurannut hurja väsymys. Vuosia jatkunut unettomuuteni on niin paha, että kehoni tunnisti väsymyksen kunnolla vasta, kun aloin nukkumaan paremmin. Kuukauden kokeilun jälkeen mieleni hiljeni täydellisesti ja täysin spontaanisti kesken palauttavan ohjelman. Olen kokenut tuon elämässäni vain kerran aiemmin.

Minulla on ollut notkoselkä vuosien ajan. Kun olin käyttänyt Neurosonic-patjaa viikon, alkoi selkäni maagisesti painua patjaa vasten. Kuukauden käytön jälkeen huomasin, että selkäni on vähemmän notkolla myös pystyasennossa ja istuessa. Notkoselkäisyyden lieventyminen helpottaa merkittävästi kävelyä. Nivelet ovat vähemmän jäykät eli nesteet ovat lähteneet liikkeelle. Hellä-kissa tulee makoilemaan vatsani päälle lähes päivittäin, kun olen patjalla. Taitaa tehdä hyvää 10-vuotiaalle kissaneidillekin!

Seuraavat viisi raporttia vointini kohentumisesta tulevat videoiden muodossa.

Niina Ranta