Asiakastarina: Päivittäinen käyttö on auttanut vaihdevuosivaivoihin ja mahdollistaa peräkkäisinä päivinä kovat treenit. Nukun syvemmin ja tarvitsen tunnin vähemmän unta kuin aiemmin!

Meidän perheessä on patja ollut käytössä 2,5vuotta. Siitä on ollut apua lasten kasvukipuihin ja muutenkin lapset haluavat välillä rauhoittua ja auttaa myös heitä nukahtamaan paremmin.

Itse olen huomannut, että päivittäinen käyttö on viimeaikoina helpottanut vaihdevuosi-vaivoihin, yöhikoilu on vähentynyt. Liikuntasuoritusten jälkeiseen palautumiseen aivan ykkönen! Mahdollistaa peräkkäisinä päivinä kovat treenit! Oma unenlaatu parantunut, nukun syvemmin ja tarvitsen tunnin vähemmän unta kuin aiemmin.

Patjan tullessa se pääsi heti tulikokeeseen, minulla oli AMK-päättötyö tekeillä, vaihdoin haastavampaan työhön ja hoidin hyvin sairasta lähiomaista 300km päässä plus normi arjen pyöritys. Valmis soppa stressille ja unettomille öille. Määräsin itselleni joka päiväksi yhden rentouttavan tai palauttavan hoidon. Tuloksena yöt tuli nukuttua kuin vauva ja aamulla heräsin virkeänä ja levänneenä valmiina päivän koitoksiin.

Ensimmäinen kerta elämässä kun en stressannut asioita, nukuin kaaoksen keskellä hyvin ja olin muutenkin ystävällisempi ihminen ja iloinen perheen äiti.