Hoitokoti Kangaskartano: Neurosonic on lääkkeetön keino vierotusoireiden hoitoon

Olen Sami Karjalainen, sairaanhoitaja ja Hoitokoti Kangaskartano Oy:n toimitusjohtaja.

Tutustuin Neurosonic tuotteisiin netissä etsiessäni yritykseemme lääkkeettömiä keinoja vieroitusoireiden hoitoon. Tämän jälkeen hankimme yritykseemme Neurosonic Professional tuolin, joka on ollut nyt päivittäisessä käytössämme 2.5 vuotta. Henkilökohtaisesti käytän tuolia satunnaisesti ja olen kerännyt kokemuksia asiakaskokemusten ja käytännön havaintojen perusteella.

 Neurosonic on tukenut minua erityisesti väsymyksen osalta, asiakkailta saamani palautteen perusteella suurin osa kokee tuolista apua vieroitusoireisiin ja iltaisin haetaan parempaa yöunta. Neurosonic tuoli ei ole yrityksessämme erillinen palvelu, vaan kuuluu tukituotteena kuntoutukseen. En voi eritellä taloudellista hyötyä euromääräisesti, mutta olen varma, että tuoli on palvellut kokonaisuutta ja tuonut asiakkaille konkreettista helpotusta parempaan uneen sekä vieroitusoireisiin.

 Viime kesänä havaitsin unilääkkeiden tarpeen vähentyneen asiakkailla, jotka käyttivät Neurosonic tuolia ja kävivät lämpimässä (+40c vesi) paljussa. Tämä positiivinen havainto rohkaisee meitä jatkamaan ja suunnittelemaan toisen Neurosonic Professional tuolin hankintaa.

Neurosonic on ollut merkittävä lisä Hoitokoti Kangaskartano Oy:n palveluihin, tarjoten asiakkaillemme lääkkeetöntä apua ja parempaa elämänlaatua."

 

Sami Karjalainen, Sairaanhoitaja, Toimitusjohtaja, Hoitokoti Kangaskartano Oy