Virkisteri: Neurosonicilla rentouttava vaikutus työpaikalla

Virkisteri Oy on omistautunut työhyvinvoinnin edistämiseen, ja osana tätä sitoumusta olemme ottaneet käyttöön Neurosonicin innovatiiviset ratkaisut toimistollamme. Tutustuimme Neurosoniciin työhyvinvointipäivissä, ja koejakso vakuutti meidät sen rentouttavista vaikutuksista.

Valinta työympäristöömme:

Olemme työhyvinvointialalla, ja päivämme ovat sekä psyykkisesti että fyysisesti vaativia. Tiedostamme, että vaikka innostus ja liikunta ovat positiivisia, ne myös kuormittavat hermostoa. Siksi päätimme ottaa käyttöön Neurosonicin palautumismenetelmän. Valitsimme mobiilipatjan, jonka lempeät hoidot sopivat kaikille ja jota on helppo liikutella.

Käyttöönotto ja käyttökokemus:

Neurosonicin käyttöönotto sujui vaivattomasti, ja pian huomasimme sen myönteiset vaikutukset. Työpäivän aikana Neurosonic tarjoaa nopean ja tehokkaan tavan rentoutua. Palautumissuvanto näkyy myös älykellon datassa, mikä vahvistaa palautumisen merkitystä kiireisessä arjessamme.

Työntekijöiden hyvinvointi:

Olemme huomanneet selkeän eron työntekijöidemme tuottavuudessa, sitoutumisessa ja hyvinvoinnissa Neurosonicin käyttöönoton jälkeen. Pidemmät hoitohetket ovat erityisen suosittuja kovien työpäivien jälkeen.

Suositukset:

Suosittelemme Neurosonicia kaikenlaisiin työyhteisöihin. Päivän aikainen palautuminen on olennaista sekä työtehon että hyvinvoinnin näkökulmasta, ja Neurosonic tarjoaa yhden nopeimmista, tehokkaimmista ja miellyttävimmistä keinoista tähän.

Kati Boijer-Spoof Heikinheimo
Kehitysjohtaja
Virkisteri Oy