Eximia Business Intelligengen toimitusjohtaja Janne Anttila: Divaani on henkireikä työpäivässä

Eximia Business Intelligencen Oulun ja Helsingin toimipisteissä on käytössä Neurosonicin divaanit, joissa henkilökunnalla on mahdollisuus rentoutua ja palautua työpäivän aikana. Toimitusjohtaja Janne Anttilan mukaan tauko divaanissa parantaa oloa ja auttaa palautumaan vaikkapa urheilusuorituksesta.

– Olimme jo vuosien ajan miettineet erilaisia vaihtoehtoja työsuhde-eduiksi. Kuulin Neurosonicin tuotteesta Facebookista, kun joku tuttavistani suositteli sitä toiselle. Kiinnostuin itsekin asiasta ja aloin selvitellä sitä tarkemmin, Janne kertaa.

Janne luki Neurosonicin nettisivuilta yrityksen tuotteista. Asiakaskokemukset ja tuotteen tieteellinen tausta vakuuttivat.

– Päädyimme tilaamaan Neurosonicin tuotteita, kun olin tutkinut asiaa ja itse testannut tuotetta. Meillä on käytössämme kaksi Neurosonincin divaania, yksi Oulun toimipisteellä ja yksi Helsingissä. Tuotteista on saatu positiivista palautetta, ja työhyvinvointi on parantunut paljonkin, Janne kertoo.

Helppokäyttöinen ja laadullisesti korkea tuote

Jannen mukaan Neurosonic on yrityksenä toiminut erinomaisesti. Tilauksen saa tehtyä nopeasti, ja asiakas pidetään ajan tasalla. Tuote toimii mobiililaitteella, ja sen käyttö on Jannen mukaan yksinkertaista ja nopea oppia.

– Toimitusjohtajana olen hankkinut yritykselleni monenlaisia tuotteita. Neurosonicin tuotteet ovat laadukkaita ja ne ovat jopa ylittäneet odotukseni. Nahkadivaani on laadukkaampi kuin mitä kuvittelin, Janne kiittelee.

– Meidän yrityksemme on kovassa kasvussa. Tilaamme Neurosonicin tuotteita lisää tarpeen mukaan, kun henkilökuntamme kasvaa, Janne suunnittelee.

”Olossa huomaa selkeästi, että tuote toimii”

Laitteet sopivat Jannen mukaan niin työpäivän tuoksinassa rentoutumiseen kuin liikuntasuorituksesta parantumiseenkin.

– Olen huomannut, että kun stressitasot nousevat korkealle ja on muutenkin huonompi päivä, niin pieni tauko Neurosonicissa selkeästi parantaa oloa. Siitä on helpompi jatkaa päivää. Urheilen itse jonkin verran ja uskallan väittää, että tuotteella on iso merkitys myös suorituksesta palautumiseen, Janne kertoo.

Eximialla Neurosonicin laitteissa rentoudutaan niin työpäivän aluksi, lopuksi kuin keskellä päivää.

– Meidän rikkautemme on työntekijät ja heidän hyvinvointinsa. Tämän tyyppiset tuotteet ovat erinomaisia parantamaan tyytyväisyyttä ja työhyvinvointia. Käytän itse tuotetta hetkelliseen rentoutumiseen keskellä päivää. Tuotteesta on tullut erittäin positiivista palautetta. Divaani on henkireikä työpäivässä. Olossa huomaa selkeästi, että tuote toimii, Janne tiivistää.