Tempur ja Neurosonic laajennettuun yhteistyöhön: uniteknologian tavoitteena parempi hyvinvointi ja palautuminen

Tempur ja Neurosonic laajennettuun yhteistyöhön: uniteknologian tavoitteena parempi hyvinvointi ja palautuminen

Neurosonic ja Tempur Sealy Suomi syventävät kumppanuuttaan tuomalla uuden Neurosonic Harmonian kaikkiin Suomen Tempur Brand Storeihin. Yhteistyön laajentaminen tuo Neurosonicin vallankumouksellisen teknologian entistä lähemmäs asiakkaita, tarjoten heille mahdollisuuden testata ja hankkia edistynyttä hyvinvointiteknologiaa suoraan Tempurin liikkeistä. 

  

Tempur Sealy Suomi ja Neurosonic ovat yhteistyöllään parantaneet ihmisten lepoa, rentoutumista ja palautumista jo useiden vuosien ajan yhdistämällä ainutlaatuista mukavuutta ja huipputeknologiaa. Jo aikaisempi Neurosonic teknologian integrointi Tempurin säätösänkyihin ja Neurosonic hoitojen saatavuus Tempurin Brand Storeista ovat asettaneet uuden standardin markkinalle, jossa ihmiset etsivät jatkuvasti parempia keinoja unenlaadun parantamiseen, stressin poistoon ja rentoutumiseen. Uuden Neurosonic Harmonian avulla yritykset ottavat yhdessä harppauksen eteenpäin edistäen yhteistä visiotaan tuoda hyvinvointia jokaiseen kotiin. 

 

”Uuden Neurosonic Harmonian avulla yritykset ottavat yhdessä harppauksen eteenpäin edistäen yhteistä visiotaan tuoda hyvinvointia jokaiseen kotiin.” 

  

Neurosonic Harmonia on kehitetty yhdessä alan huippuasiantuntijoiden kanssa ja tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden nauttia Neurosonicin hyödyistä ilman, että se vaikuttaa sängyn ergonomiaan tai ulkonäköön. Kompaktin kokonsa ja käyttäjäystävällisyytensä ansiosta Neurosonic Harmonia mahdollistaa käyttäjälleen Neurosonicin palauttavista, rentouttavista ja aktivoivista ohjelmista nauttimisen omassa kodissaan. Laite on myös helppoa ottaa mukaan työmatkalle tai mökkireissulle. 

Tempur Sealy Suomen toimitusjohtaja Pasi Koistinen on innoissaan yritysten kumppanuuden uudesta luvusta. Sisällyttämällä Neurosonic-teknologian tuotteisiimme, olemme jo nähneet sen positiivisen vaikutuksen asiakkaidemme arkeen. Neurosonic Harmonian tuominen Tempur Brand Storeihin edustaa syvempää sitoutumistamme. Tämä ei ole vain tuote; se on valinta terveellisemmän ja hyvinvoivan elämäntavan puolesta.", Koistinen kertoo.  

 

” Tämä ei ole vain tuote; se on valinta terveellisemmän ja hyvinvoivan elämäntavan puolesta " 

  

Neurosonicin toimitusjohtaja Juha Suoniemi avaa ajatuksiaan kumppanuuden merkittävyydestä. "Missiomme Neurosonicilla on auttaa ihmisiä palautumaan, nukkumaan paremmin ja stressaamaan vähemmän. Kumppanuus Tempurin kanssa on ollut olennainen osa tämän vision toteuttamisessa. Neurosonic Harmonia on todiste yhteisistä ponnistuksistamme siinä, mitä on mahdollista saavuttaa uniteknologiassa ja hyvinvoinnissa", Suoniemi summaa.  

Neurosonicin ja Tempurin kumppanuuden laajentaminen ei ole ainoastaan liiketoiminnan kehittämistä - se on sitoutumista yksilöiden hyvinvoinnin parantamiseen ympäri Suomen. Neurosonic Harmonian ollessa saatavilla kaikissa Suomen Tempur Brand Storeissa yritykset ottavat merkittävän askeleen kohti hyvinvoinnin saavutettavuutta kaikille. 

 

Neurosonicin ja Tempurin kumppanuuden laajentaminen ei ole ainoastaan liiketoiminnan kehittämistä - se on sitoutumista yksilöiden hyvinvoinnin parantamiseen ympäri Suomen. 

 

Neurosonic Harmoniaa voi testata ja ostaa kaikista Tempur Brand Storeista ympäri Suomen. Tempur Sealy Suomi ja Neurosonic toivottavat käyttäjät lämpimästi tervetulleiksi kokemaan unen ja rentoutumisen tulevaisuuden, missä teknologia ja mukavuus kohtaavat luoden ainutlaatuisen hyvinvointikokemuksen.  Lisätietoja Neurosonic Harmoniasta ja lähimmän Tempur myymälän löydät Tempur Brand Store -ketjun verkkosivuilta www.tempurbrandstore.fi