On kiva olla 10-vuotias!

On kiva olla 10-vuotias!

Yrityksemme täytti tämän viikon tiistaina 1.12.2020 10 vuotta. Sen ikäinen alkaa jo ymmärtää, millaisia lainalaisuuksia elämässä ja maailmassa pätee ja alkaa soveltaa niitä osana omaa toimintaansa. Olemme tarkoituksella yrityksenä vieneet toimintaamme eteenpäin pitkäjänteisesti ja pitämättä itsestämme sen suurempaa meteliä. Olemme antaneet tyytyväisten asiakkaidemme hoitaa puolestamme puhumisen ja tähän on hyvät syyt. Pyrimme yrityksenä tekemään asioita läpinäkyvästi ja toimintaamme ohjaa ihmisläheisyys ja siihen oleellisesti kuuluva rehellisyys. Emme halua myydä tuotteitamme kenellekään ilman, että asiakas on täysin varma hankinnastaan.

10-vuotias tekee vielä virheitä, mutta hän oppii niistä eikä toista niitä tarkoituksellisesti. Näin on myös Neurosonicilla; emme ole täydellisiä, mutta haluamme tehdä kaiken mahdollisimman hyvin, jotta ennen kaikkea asiakkaamme olisivat tyytyväisiä, mutta myös siksi, että hyvä ja laadukas tekeminen ruokkii positiivisuutta, työmoraalia ja palveluhenkisyyttä. Olemmekin saaneet paljon palautetta asiakaspalvelumme nopeasta, lämpimästä ja osaavasta tekemisestä ja tästä suurin kiitos kuuluu mainiolle tiimillemme Helsingissä, Oulussa ja Lahdessa. Henkilökohtaisesti voin sanoa, että tiimimme on paras työyhteisö, missä olen koskaan työskennellyt; kaikki tsemppaavat ja kehuvat toisiaan ja toisen tukeen voi aina luottaa. Lisäksi moniammatillisuus tuo laaja-alaisen näkökulma asioihin, olkoon kysymys sitten kehittämistyöstä, myynnistä tai logistiikasta.

10-vuotias on utelias ja etsii sekä oppii uusia asioita nopeasti. Näin mekin haluamme yrityksenä toimia. Pyrimme kehittymään, kehittämään ja tutkimaan asioita niin, että olemme vielä parempia ja asiakkaamme olisivat vieläkin tyytyväisempiä. Miksi? Meillä on vahva missio; haluamme muuttaa maailmaa niin, että kaikilla olisi parempi olla. Yhtenä missiona on pakko nostaa esiin työpäivän aikaisen palautumisen ja levon sosiaalisesti hyväksyttäväksi tekemiseksi. Me tiedämme, että palautumisen tulee kuulua koko vuorokauteen ja päivällä koettu/tapahtunut palautuminen edesauttaa paremman yöunen saamista. Tämän toteuttaminen on iso työsarka, mutta olemme hyvällä alulla siinä.

En olisi 10 vuotta sitten uskonut, millaiseen seikkailuun Oy Neurosonic Finland Ltd:n perustaminen johtaa. Yritys perustettiin vahvassa uskossa siitä, että värähtelyn käyttö hyvinvoinnin ja jopa terveyden edistämisessä tulee olemaan iso juttu tulevaisuudessa. Yhtiö saikin alkunsa siitä, että erään omistajan levottomat jalat rauhoittuivat jo neljän "värähtelysession" jälkeen. Näin se on vieläkin - Neurosonicin vaikutus täytyy kokea ennen kuin sen uskoo. Me suomalaiset olemme siinä mielessä reilu kansa, että kun joku toimii, siitä kerrotaan muillekin. Tämä on parasta ja kestävintä markkinointia. Suomalainen ei kerro, ellei ole varma, koska muuten hän joutuu naurunalaiseksi. ;)

Nyt tämä 10-vuotias on valmis levittämään siipensä ulkomaiden valloitusta varten, olemme saaneet harjoitella kotimaassa ja nyt haluamme mukaan kansainvälisille kilparadoille. Olemme avaamassa markkinointikanavia ja kumppanuuksia moniin maihin ja se tulee olemaa oma urakkansa. Uskomme itseemme ja uskomme tuotteisiimme, niin vakuuttavaa on asiakaspalautteemme ja varmasti lähitulevaisuudessa julkaistava uusi tutkimusnäyttö vain lisää yrityksemme vakuuttavuutta.

Henkilökohtaisesti haluan kiittää kaikkia vuosien varrella tapaamiani ja mukana olleita suurenmoisia sekä inspiroivia ihmisiä ja totean, että matka jatkuu. Nöyränä, mutta päättäväisenä viemme missiotamme eteenpäin. Nähtäillään!

Marco Kärkkäinen
Perustaja, keksijä, psykoterapeutti