Kutsu vapauteen testasi Neurosonicia: aloin nukkumaan sikeästi ja rintaranka pysyi auki

Satu Sjöholm, liikuntatoimen ylitarkastaja valtion aluehallinnossa, 19- ja 21-vuotiaiden poikien äiti ja joogaohjaaja sai Neurosonic-mobiilipatjan testiin kuukaudeksi. Kokemuksissa korostuivat positiiviset vaikutukset erityisesti unen laatuun:

"Kun olin käyttänyt patjaa säännöllisesti viikon ajan, aloin nukkumaan sikeästi, jonka myötä väsymyksen tunne katosi lähes kokonaan. Rintarangassani fasetit menevät helposti lukkoon, mikä tekee paineentunnetta rintarankaan. Rintaranka on nyt pysynyt hyvin auki eikä siinä ole viimeisen kuukauden aikana ollut mitään tuntemuksia. Kuntosalilla olen saanut lisätä vähän joka laitteeseen painoja ja juoksulenkkien jälkeen palautuminen on ollut selvästi nopeampaa. Suurimmat vaikutukset ovat kuitenkin olleet minun tapauksessani unen laadussa, ehdottomasti. Unella on valtava vaikutus hyvinvointiin, palautumiseen ja terveyteen eikä sitä voi korvata millään muulla vaikka eläisi kuinka terveellisesti."

Lue koko kertomus Satun blogista: https://kutsuvapauteen.vaikuttajamedia.fi/2020/02/18/neurosonic-mihin-sita-kaytetaan-ja-mita-ohjelmia-se-sisaltaa/