F1 veneiden kaksinkertainen maailmanmestari: Uskomaton keino palautua rasituksesta

F1 veneiden kaksinkertainen maailmanmestari: Uskomaton keino palautua rasituksesta

F1-veneiden kaksinkertainen maailmanmestari käyttää Neurosonicin menetelmää jo kolmatta vuotta.

Sami Seliö on F1-veneiden kaksinkertainen maailmanmestari. F1-sarja on moottoriveneiden korkein kilpa-ajosarja. Autourheilun tavoin veneet kilpailevat ympäri maailmaa käsittävissä osakilpailuissa maailmanmestaruuspisteistä.

—F1-venettä ajettaessa keho on kovalla rasituksella siihen kohdistuvien G-voimien vuoksi. Pidän myös kuntoa yllä taekwondo-treeneillä. Näistä palautumiseen olen aiemmin käyttänyt paljon hierontaa, kertoo Sami. Hän on myös kokeillut useita hierovia tuoleja ja laitteita auttamaan palautumisessa. —Mitkään mekaanisesti hierovat tuolit eivät ole olleet hyviä, kommentoi Sami.

—Kuulin Neurosonicin menetelmästä manageriltani, joka ehdotti tuolin käyttöä minulle. En uskonut yhtään myyntipuheita, että menetelmästä olisi apua. Tuoli näytti ihan tavalliselta hierovalta tuolilta. Ajattelin katsoa samalla telkkaria hoidon aikana. Siitä ei tullut kuitenkaan mitään. On aivan uskomatonta, miten hoito rentouttaa ja saa kehon palautumaan, sanoo Sami.

Samilla on selässä vanhoja urheiluvammoja. Hän on joutunut aiemmin käymään usein kiropraktikolla. —Myös kiropraktikkoni on huomannut hoidon vaikutukset. Hän on huomauttanut, että käyn nykyään harvemmin vastaanotolla, kertoo Sami.

—Asun osan vuodesta Espanjassa. Minulla on siellä Neurosonic-patja ja kotona Suomessa divaani. Käytän laitetta päivittäin, jos se on minulla käsillä. Mielestäni on uskomatonta, kuinka hoito rentouttaa, palauttaa ja parantaa myös unta. Olen nyt käyttänyt Neurosonicin laitteita noin kolme vuotta ja olen suorastaan koukussa. Voin suositella Neurosonicia kaikille palautumiseen, mutta uskon, että siitä on myös hyötyä uniongelmissa ja ihmisille, jotka eivät pidä perinteisestä hieronnasta.