Asiakastarina: Kuinka värisevä tuoli auttoi vakaviin uniongelmiin 40 vuotiaalla miehellä

Mikko Heino on pian nelikymppinen mies, joka on aikoinaan harrastanut aktiivisesti maantiekilpapyöräilyä. Heino on kärsinyt vakavista uniongelmista lähes koko elämänsä ajan: uniongelmat alkoivat aikuisiällä ja ne kärjistyivät aktiiviuran päätyttyä. Pahimmillaan Heino saattoi nukkua ainoastaan vajaan tunnin yössä. Hän kertoo hakeneensa apua uniongelmiin erilaisista hoitomuodoista aina akupunktiosta lähtien ja vaikeimpina aikoina hän joutui ottamaan 5-10 tablettia illassa saadakseen edes jonkunlaisen levon. Uniongelmien takia hän joutui olemaan myös paljon sairauslomalla.

Neurosonicin hoitotuoleista kuultuaan hän päätti kokeilla hoitoja, vaikka suhtautuikin hoitoon ja sen tehoon alussa skeptisesti. -Perinteisen lääketieteen puolella ei ollut enää mitään, mistä olisin hakenut apua uniongelmiini, toteaa Heino.

Neurosonic-hoidon teho yllätti

-Vaikutukset olivat hyvin positiiviset. Otin hoitoja noin 2-3 kertaa viikossa kolmen viikon ajan ja uniongelmat alkoivat taittua. Ensimmäisellä hoitokerralla nukahdin tuoliin. Tämä tapahtui vielä päivällä – en edes muista milloin olisin viimeksi saanut minkäänlaista silmänluppoa päiväsaikaan, kertoo Heino.

Hoidon teho on yllättänyt niin Mikon kuin hänen lääkärinsäkin. Heino kertoo häntä hoitaneen lääkärin suhtautuneen hoitoon ja sen tuloksiin hyvin positiivisesti. Lääkehoitokin on hänen osaltaan lähes taakse jäänyttä elämää. Neurosonicin Marcolle hän antaa isot kiitokset siitä, kuinka innostunut hän on ollut kehittämään tuotetta ja auttamaan asiakasta yksilöllisellä tasolla.

Tärinähoito rauhoittaa ja auttaa nukahtamaan

-Suosittelisin tätä tuotetta ihan jokaiselle, jolla on kroonisia univaikeuksia tai vähän pidempään uniongelmista kärsineille. Hoito pistää kehon ihan väkisin rauhoittumaan ja suosittelisin tätä myös stressistä kärsiville ihmisille, hän toteaa. Heino kertoo saaneensa hoidosta apua myös vaikeassa elämäntilanteessa, kun hänelle läheinen ihminen menehtyi.

Heino käytti hoitotuolia säännöllisesti vuosien 2012-2013 välisenä aikana. Nykyään vuonna 2016 hän ei käy hoidossa enää kuin muutaman kerran vuodessa ja silloinkin hänen sanojensa mukaan ainoastaan siksi, että siitä tulee niin hyvä olo.

-En tiedä kuinka moni on saanut tästä tuolista näin suuren avun. Toivottavasti ihmiset tajuaisivat lähteä tarpeeksi ajoissa hakemaan apua muualtakin kuin apteekista. Tämä kuulostaa ihan absurdilta, että tuoli joka tärisee, voisi auttaa. Katu-uskottavuus tulee kuitenkin ainoastaan itse kokeilemalla, toteaa Heino.

Mikko Heino on aikoinaan harrastanut aktiivisesti maantiekilpapyöräilyä.