Neurosonic Finland Oy

Maksuvaihtoehdot

Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella

Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti täällä.

Esimerkkejä lainasummista ja kk-eristä

 

*Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 4 000 € luotolle on 10,52 %,

kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 08/19), perustamismaksu 0 € ja

laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 5 532,06 €.

Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä

maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 68 €

minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 82 kk.

Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Joustavasti maksuaikaa Neurosonic-rahoituksella

Hae Neurosonic-rahoitusta hankinnoillesi helposti yksin tai yhdessä. Rahoitushakemuksen täyttö onnistuu kätevästi verkossa. Hakemuksen täyttämiseen vaaditaan vain verkkopankkitunnukset, tai mobiilivarmenne.

Neurosonic-rahoituksessa on aina kiinteä korko, sekä kuukausierä. Lainan voi myös maksaa pois milloin tahansa, ilman lisäkuluja. Voit hakea rahoitusta jopa ennen yhteydenottoa Neurosoniciin, eikä allekirjoitettu sopimus sido sinua vielä tilaukseen.

Neurosonic-rahoitus lyhyesti:

 • Kortiton rahoitustuote
 • Ei vakuuksia eikä takaajia
 • Lainasumma 300 €- 40 000 €
 • Avausmaksu aina 0€
 • Kiinteä korko
 • Maksuaikaa jopa 10 vuotta
 • Laskutus kuukausittain tasaerissä
 • Lainan voi maksaa takaisin aikaisemmin ilman lisäkuluja

 Neurosonic-rahoituksen hakeminen

 1. Valitse haluttu summa ja tee rahoitushakemus tunnistautumalla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
 2. Saat luottopäätöksen saman tien
 3. Allekirjoita sopimus verkkopankkitunnuksillasi. Huomioithan, että haettava summa on riittävä tarpeisiisi ja että rahoitus kattaa tuotteen koko hinnan. Sinua ei kuitenkaan laskuteta muusta kuin toteutuneesta kauppahinnasta.
 4. Hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi me otamme Neurosonicilta sinuun yhteyttä ja viemme tilauksesi järjestelmään.

Klikkaa alla olevasta taulukosta ostokseesi tarvitsemaasi summaa ja täytä hakemus. Hakemuslomake avautuu uuteen selainikkunaan. Tunnistautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Luottopäätöksen saat nopeasti ja pystyt myös allekirjoittamaan sopimuksen sähköisesti. Ennakkopäätös kannattaa hakea tarpeeksi suurelle summalle, jotta se kattaa hankintasi koko hinnan. Lopullinen lainasumma vahvistetaan myyjäliikkeen toimesta toteutuneen kauppasumman mukaisesti. Ennakkohakemus ei sido mihinkään tai edellytä ostamista.

 

Verkkokaupassa tarjolla myös                 Checkout Finlandin maksuvaihtoehdot

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa.

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

Maksut luottokorteilla

Maksukorteissa käytämme Stripe-maksuoperaattorin palvelua. Voit maksaa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard-korteilla turvallisesti. Verkkokaupalla ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme.

Maksut laskulla ja osamaksulla

Jousto

Jousto on kotimainen palvelu, jolla asiakas rahoittaa nettiostoksensa nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettu 20–75-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustoa voi saada 20-5000 euron ostoksiin. Laskun asiakas saa halutessaan myös sähköpostiin. Hakiessaan Joustoa asiakas tunnistautuu ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täyttää lomakkeelle tietonsa. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä hän saa heti. Tämän jälkeen asiakas palautuu verkkokauppaan takaisin ja tilaus on käsitelty.

Kun asiakas maksaa Joustolla ja valitsee maksutavaksi Jousto Laskun, hän saa maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutuspalkkio 4,90 €/lasku. Kertaostos Jousto Laskulla on maksimissaan 1000 €.

Asiakas voi maksaa myös erissä Jousto Osamaksulla 1–24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku ja kuukausittainen nimelliskorko 2,42 %. Kertaostos Jousto Osamaksulla on maksimissaan 5000 €.

Lue lisää Joustosta: jousto.com.

Collector Lasku ja Osamaksu

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa.

Kun asiakas valitsee maksutavaksi lasku- ja osamaksuvaihtoehdon, hän saa automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti. Asiakas voi maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin eriin solmimalla Collector Bankin kanssa tililuottoa koskevan sopimuksen. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, joten asiakkaalla voi olla jopa 60 päivää aikaa maksaa laskunsa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.

Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 5000 eurolla ja takaisinmaksuaika on 36 kk. Nimellinen vuosikorko on 26,4 %.

Laskun saadessaan asiakas voi valita osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee hänen laskustaan, sekä lähettämällä Collector Bankille allekirjoitetun tililuottosopimuksen laskun eräpäivään mennessä. Luottosopimuksen voi lähettää joko kirjepostina (Box 11 914, 404 39 Göteborg, Ruotsi) tai skannattuna sähköpostitse (contactcenter@collectorbank.fi). Luottosopimus sekä yleiset ehdot ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) ovat saatavilla Collector Bankin Omat Sivut -portaalissa (oma.collector.fi).

Laskulla tai osamaksulla maksavan asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias ja teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korkoa 2,2 % kuukaudessa viivästyneeltä ajalta.

Lisätietoja: collector.fi

Rent2Own - maksa Neurosonic-patja vuokramaksuilla

Nyt voit vuokraamalla maksaa patjan ja lunastaa sen siten itsellesi osissa. Rent2Own-rahoituksen kuukausierät asiakkaalle 12 kuukauden sopimuskaudella (sis.alv24%):

 • Basic mobiilipatja 207,50€/kk
 • Plus mobiilipatja 290,83€ /kk
 • Limited edition basic mobiliipatja 249,16€/kk
 • Limited edition plus mobiilipatja 332,50€/kk
 • Wave-mobiilipatja 407,50€/kk

Vuokrajakson ajalla laite on vakuutettu ja omistusoikeus siirtyy viimeisen osamaksuerän maksamisen jälkeen asiakkaalle. Sopimuskauden lopuksi sinulta laskutetaan 7% osamaksuerä. Neurosonicin tarjoama ylimääräinen 2 vuoden takuuaika käynnistyy lunastuksen ajankohdasta.

Maksusopimuksen ajalta peritään kuukausittain 5€ laskutuslisä. Omistusoikeus kaupan kohteeseen siirtyy myyjältä ostajalle sopimuskauden maksujen sekä viimeisen osamaksuerän tultua kokonaisuudessaan suoritetuksi myyjälle. 

Minimipituus Rent2Own jaksolla on 3 kuukautta. Jos päädyt palauttamaan mobiilipatjan kesken sopimuskauden katsotaan maksetut kuukausierät vuokraksi kuluneiden kuukausien osalta. Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista kuluista. Asiakas ei saa myydä ja/tai vuokrata patjaa Rento2Own kauden aikana eteenpäin.

Luoton myöntämiseksi tarvitsemme lupasi luottotietojen tarkastamiseen. Mikäli haluat hyödyntää tämän maksutavan laitteen hankkiessasi, keskustele myyntimme kanssa maksujen järjestämisestä.

GRENKE Leasing yritykselle

Neurosonic-laitteen voi hankkia leasing-sopimuksella tai ostaa omaksi. Leasing-sopimukset tehdään 1-5 vuodeksi, alkaen 56 €/kk*. Katso TÄÄLTÄ laskutaulukko Grenken leasing -sopimuksille tai ota meihin suoraan yhteyttä.

Laskutus yritykselle

Voit hankkia laitteemme yrityksellesi myös laskulla. Haluatko kuulla lisää? Ota meihin yhteyttä.

 

 

Neurosonic mediassa