Neurosonic Finland Oy

Maksuvaihtoehdot

Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella

Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti täällä.

Esimerkkejä lainasummista ja kk-eristä

 

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 € luotolle on 10,21 %,

kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 12/18), perustamismaksu 0 € ja

laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 6 831,90 €.

Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä

maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 €

minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk.

Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Joustavasti maksuaikaa Neurosonic-rahoituksella

Hae Neurosonic-rahoitusta hankinnoillesi helposti yksin tai yhdessä. Rahoitushakemuksen täyttö onnistuu kätevästi verkossa. Hakemuksen täyttämiseen vaaditaan vain verkkopankkitunnukset, tai mobiilivarmenne.

Neurosonic-rahoituksessa on aina kiinteä korko, sekä kuukausierä. Lainan voi myös maksaa pois milloin tahansa, ilman lisäkuluja. Voit hakea rahoitusta jopa ennen yhteydenottoa Neurosoniciin, eikä allekirjoitettu sopimus sido sinua vielä tilaukseen.

Nyt ensimmäiset 3 kuukautta ilman korkoa!

Neurosonic-rahoitus lyhyesti:

 • Luottokortiton kertaluotto
 • Lainasumma 350 €- 40 000 €
 • Luottoaika jopa 84 kuukautta
 • Laskutus kuukausittain tasaerissä
 • Lainan voi halutessaan maksaa takaisin aikaisemmin

 Neurosonic-rahoituksen hakeminen

 1. Valitse haluttu summa ja tee rahoitushakemus tunnistautumalla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
 2. Saat luottopäätöksen saman tien
 3. Allekirjoita sopimus verkkopankkitunnuksillasi. Huomioithan, että haettava summa on riittävä tarpeisiisi ja että rahoitus kattaa tuotteen koko hinnan. Sinua ei kuitenkaan laskuteta muusta kuin toteutuneesta kauppahinnasta.

 

Valitse haluamasi ostosumma

Ostosummaa napauttamalla siirryt palveluntarjoajan sivustolle. Sivu avautuu uuteen selainikkunaan


Ostosumma

erät 1-3

kk-erä 4. erästä lähtien

Sopimusaika

500 €

18 €

22 €

36 kk

1 000 €

20 €

26 €

60 kk

1 500 €

27 €

36 €

60 kk

2 000 €

34 €

47 €

60 kk

2 500 €

40 €

57 €

60 kk

3 000

47 €

67 €

60 kk

3 500

54 €

77 €

60 kk

4 000

61 €

87 €

60 kk

4 500

68 €

97 €

60 kk

5 000 €

75 €

107 €

60 kk

5 500 €

82 €

117 €

60 kk

6 000 €

89 €

128 €

60 kk

 *Tyypillinen Neurosonic-rahoituksen kertaluotto 2 490 € tai 56 €/kk, sopimusaika 60 kk. Kuukausierä 56,43 € sisältää koron 7,95 % ja käsittelykulun 6 €/kk. Rahoitettava määrä 2 490, luottokustannukset 847,21€, luottohinta 3 337,21 € ja todellinen vuosikorko 12,89 %.

Rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen. Palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki

Katso vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot tästä.

 

Verkkokaupassa tarjolla myös                 Checkout Finlandin maksuvaihtoehdot

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa.

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

Maksut luottokorteilla

Maksukorteissa käytämme Stripe-maksuoperaattorin palvelua. Voit maksaa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard ja American Express-korteilla turvallisesti. Verkkokaupalla ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme.

Mobiilimaksutavat

Pivo

Pivon verkkomaksupainike on Pivo-sovelluksessa toimiva palvelu, jolla maksaja voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään, Siirto-maksuna tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun Pivo-sovelluksessa tai Siirron tapauksessa muussa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Tarkemmat käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla, mobilepay.fi/fi-fi/Pages/faq.aspx

Masterpass

Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla, masterpass.com/assets/pdf/masterpassoperatingrules.pdf

GSM-maksaminen

Ainapay

Ainapay-maksamista käyttävältä asiakkaalta tuotteen summa peritään puhelinlaskussa, ja puhelinoperaattori tai muu palveluntarjoaja tilittää maksun verkkokauppiaan Checkout-tilille. Maksaminen tapahtuu soittamalla tiettyyn maksunumeroon.

Asiakas voi ostaa yhdellä ostotapahtumalla korkeintaan 43,62 euron suuruisella summalla. Puhelinlaskulla asiakkaan maksutapahtumaan lisätään operaattorin kustannukset. Enimmillään asiakas voi ostaa kuukauden aikana korkeintaan n. 100 euron edestä. Ostoksia voi tehdä maksimissaan kaksi kappaletta päivässä. Palvelun tarjoaa Ainapay Oy.

Ennakkotilisiirto

Ennakkotilisiirtoa käyttävä asiakas saa itselleen tulostettavaksi tilisiirtolomakkeen, jonka hän voi käydä maksamassa perinteiseen tapaan vaikkapa pankissa. Ennakkotilisiirtoa käytettäessä maksu näkyy kauppiaan järjestelmässä keskeneräisenä, kunnes asiakas on maksanut tilisiirtolomakkeen tietojen mukaisesti.

Jousto

Jousto on kotimainen palvelu, jolla asiakas rahoittaa nettiostoksensa nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettu 20–75-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustoa voi saada 20-5000 euron ostoksiin. Laskun asiakas saa halutessaan myös sähköpostiin. Hakiessaan Joustoa asiakas tunnistautuu ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täyttää lomakkeelle tietonsa. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä hän saa heti. Tämän jälkeen asiakas palautuu verkkokauppaan takaisin ja tilaus on käsitelty.

Kun asiakas maksaa Joustolla ja valitsee maksutavaksi Jousto Laskun, hän saa maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutuspalkkio 4,90 €/lasku. Kertaostos Jousto Laskulla on maksimissaan 1000 €.

Asiakas voi maksaa myös erissä Jousto Osamaksulla 1–24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku ja kuukausittainen nimelliskorko 2,42 %. Kertaostos Jousto Osamaksulla on maksimissaan 5000 €.

Lue lisää Joustosta: jousto.com.

Collector Lasku ja Osamaksu

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa.

Kun asiakas valitsee maksutavaksi lasku- ja osamaksuvaihtoehdon, hän saa automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti. Asiakas voi maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin eriin solmimalla Collector Bankin kanssa tililuottoa koskevan sopimuksen. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, joten asiakkaalla voi olla jopa 60 päivää aikaa maksaa laskunsa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.

Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 5000 eurolla ja takaisinmaksuaika on 36 kk. Nimellinen vuosikorko on 26,4 %.

Laskun saadessaan asiakas voi valita osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee hänen laskustaan, sekä lähettämällä Collector Bankille allekirjoitetun tililuottosopimuksen laskun eräpäivään mennessä. Luottosopimuksen voi lähettää joko kirjepostina (Box 11 914, 404 39 Göteborg, Ruotsi) tai skannattuna sähköpostitse (contactcenter@collectorbank.fi). Luottosopimus sekä yleiset ehdot ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) ovat saatavilla Collector Bankin Omat Sivut -portaalissa (oma.collector.fi).

Laskulla tai osamaksulla maksavan asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias ja teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korkoa 2,2 % kuukaudessa viivästyneeltä ajalta.

Lisätietoja: collector.fi

Collector Yrityslasku

Tarjoamme myös yrityksille mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Yrityslaskun laskutuslisä on 4,95 €.

Tarkemmat ehdot ovat tarjolla Collectorin sivuilla: collector.se/upload/Partners/Agreements/CHECK/Credit_terms_All_comp_FI.pdf

OP Osta laskulla

OP:n Osta laskulla palvelu on tarkoitettu yli 20-vuotiaille Suomessa asuville asiakkaille, joilla suomalainen henkilötunnus. Palvelu voidaan myöntää 50–2000 € suuruisille ostoksille. Ensimmäiselle maksuerälle saa korotonta maksuaikaa 30 päivää. Tunnistautuminen tapahtuu suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla, jonka jälkeen luotonantaja tarkistaa luotto- ja osoitetiedot. Laskutuslisä ostajalle 2 €/kk. Kuluttajien kysymyksiin vastaa rahoituksen asiakaspalvelu: kuluttajarahoitus@op.fi

 

Svea Ekonomi

Lasku

Laskulla ostaessasi saat laskun, jonka voit maksaa tuotteen jo saatuasi. Näin voit esimerkiksi ostaa tarvitsemasi hyödykkeen palkkapäivää odottamatta. Lasku on lisäksi turvallinen ja kätevä. Mikäli kaipaat lisää tietoa laskustasi, voit kääntyä asiakaspalvelumme puoleen.

 • Valikoi ostoksesi sekä lopuksi maksutapa verkkokaupan kassalla.
 • Verkkokauppa pakkaa ja toimittaa ostoksesi sinulle.
 • Samanaikaisesti, kun verkkokauppa lähettää tuotteesi muodostamme sinun laskusi.
 • Saatuasi laskun on sinulla yleensä 14 päivää aikaa maksaa se. Maksamalla laskun minimisumman, voit maksaa ostoksesi pienemmissä erissä.

Suomalaisille yksityishenkilöille ja yrityksille 1-3000€ suuruisiin ostoksiin. Ikäraja 18 vuotta.

Erämaksu

Svea erämaksun avulla saat vapauden valita maksatko ostoksesi kerralla vai useammassa erässä. Joskus ostokset voivat olla isompia ja kalliita - silloin maksun jakaminen useampaan erään on kätevä tapa tasapainottaa kustannus.

Voit itse valita kuinka moneen kuukausierään haluat maksun jakaa - myös laskulla ostaessasi voit myöhemmin jakaa maksun useampaan erään.

Erämaksutavalla maksat vähintään minimierän tai itsellesi sopivissa isommissa erissä. Ostotapahtuman jälkeen kestää yleensä noin kuukausi, että saat ensimmäisen erämaksulaskun, jos valitset erämaksun heti ostotilanteessa. 

Yleisten ehtojemme puitteissa voit aina valita maksatko laskulla olevan minimierän vai sitä suuremman erän.

Erämaksu palvelu myönnetään 18 vuotta täyttäneille suomalaisille yksityishenkilöille 50–3000 € suuruisiin ostoksiin.

Lue lisää: www.svea.com