Arvonnan säännöt

Neurosonicin Facebook- ja Instagram-arvontojen viralliset säännöt:

Arvonnan järjestäjä

Oy Neurosonic Finland Ltd (Saaristonkatu 1, 90100 Oulu).

Osallistumisaika

Arvontaan tulee osallistua julkaisussa määritettyyn ajankohtaan mennessä. Palkinto arvotaan julkaisussa mainittuna ajankohtana.

Ketkä voivat osallistua

Arvontaan voivat osallistua kaikki Facebook-käyttäjätunnuksen omaavat Suomessa asuvat yksityishenkilöt. Arvontaan eivät voi osallistua sen valmisteluun tai toteuttamiseen osallistuneet Oy Neurosonic Finland Ltd:n työntekijät ja heidän perheenjäsenensä. Arvontaan voi osallistua julkaisemalla alkuperäisen julkaisun kommenttikentässä kuvan Neurosonic-hetkestä (eli käyttäessään Neurosonic-laitetta tai kuvan omasta Neurosonic-nurkkauksesta). Oy Neurosonic Finland Ltd:n Facebook- tai Instagram-julkaisuihin kirjoitetut kommentit eivät osallistu arvontaan.

Palkinto

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan julkaisuissa mainittu palkinto. Voittaja ilmoitetaan vähintään alkuperäisen julkaisun kommenttikentässä. Voittajaan otetaan yhteyttä yksityisviestitse. Palkinnon voittaja saa palkinnon luovuttamaansa sähköpostiosoitteeseen.

Muut ehdot

Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin. Jokaisen osallistujan on vapautettava Facebook kaikesta vastuusta. Tilanteessa, jossa palkintoa ei pystytä toimittamaan voittajalle, voittaja menettää oikeutensa palkintoon ja toimipaikalla on oikeus arpoa uusi voittaja tai jättää palkinto jakamatta. Toimipaikka rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevien palkintojen arvoon.

Tietojen kerääminen ja henkilötiedot

Annettuja yhteystietoja käytetään vain arvontaan liittyvään yhteydenpitoon.

Henkilötietojasi kerätään ja tallennetaan väliaikaisesti arvonnan tai kilpailun järjestämiseksi. Tietoja käytetään arvonnan tai kilpailun suorittamiseksi, yhteydenottamiseksi voittajaan sekä mahdollisen palkinnon toimittamiseksi. Kilpailun tai arvonnan järjestäjänä ja henkilötietojen rekisterinpitäjänä toimii Oy Neurosonic Finland Ltd. Mikäli voitat, voit erillisellä suostumuksellasi myöntää kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista nimesi ja asuinpaikkakuntasi ilman erillistä ilmoitusta tai korvausta kilpailun järjestäjän valitsemissa medioissa.