Kivun ja stressiperäisten oireiden lievitys

Neurosonicin teknologia vaikuttaa voimakkaasti autonomiseen hermostoon, mikä auttaa kehoa palautumaan. Sympaattisen ja parasympaattisen hermoverkoston toiminta tasapainottuu, nestekierto ja verenkierto paranevat joka voi vaikuttaa kipujen helpottumiseen.
Värähtelyllä on suora vaikutus sileän lihaskudoksen jännitykseen, joten sen lihaksia rentouttava vaikutus on automaattinen. Kehollinen rentous auttaa palauttamaan unen terveitä mekanismeja, jolloin moni muukin asia kehossa ja mielessä saa mahdollisuuden korjaantumiselle.  

Nestekierto tehostuu ja kivun tuntemus voi helpottua

Jo itse rentoutumisen tunne, vaikuttaa hermoverkostoon ja vähentää kivun tuntemusta aivoissa. Värähtely aiheuttaa paineaaltoja kehon sisällä, jolloin nestekierto paranee, neste poistuu turvonneista kudoksista ja kudosten sisäinen paine laskee. Kipu voi tämän seurauksena lieventyä, vammojen paraneminen edistyä ja muut turvotuksesta johtuvat ongelmat, kuten jäykkyys lievittyvät.

Tehostunut nestekierto kuljettaa ja poistaa tulehdusta aiheuttavia kuona-aineita pois vaurioituneesta kohdasta. Kun kudokset saavat enemmän energiaa lisääntyneen verenkierron johdosta, ne myös toimivat paremmin. Näin palautuminen nopeutuu ja toimintakyky paranee.

Tehokas apu stressiperäiseen särkyyn

Kipu voi olla seurausta pitkittyneen stressin ja univajeen tuottamasta lihasjännityksestä sekä muutoksista keskushermoston toiminnassa, kudosten verenkierrossa ja nestekierrossa. Näyttäisi siltä, että stressillä on suuri vaikutus faskioiden aineenvaihduntaan ja tämä aiheuttaa monenlaisia oireita, esimerkiksi kipua. Stressiperäisille kivuille on tyypillistä, että niille ei välttämättä löydy selittävää fysiologista vikaa tutkimuksista huolimatta. Värähtelyllä pystytään vaikuttamaan merkittävästi lihasten verenkiertoon sillä värähtely rentouttaa lihaksia automaattisesti, jolloin niiden verenkierto sekä happeutuminen paranevat ja samalla lihaskipu voi rauhoittua. Tällä ilmiöllä on vaikutus kipuun laajemminkin, ei ainoastaan lihasperäisiin kipuihin.

KIVUN LIEVITYS

UNEN LAATU

Neurosonic_sininenaalto

Asiakkaidemme kokemuksia

Niska ja -hartiakivut, alaselkäkivut helpottuivat tai loppuivat

Raajojen puutuminen häviää

Turvotus vähenee tai lähtee kokonaan pois

Krooninen kipu lievittyy

Vatsakipu häviää

Jännityspäänsärky tai migreeni loppui tai helpottui

Kivut vähentyvät tai poistuvat kokonaan

Paineen tunne helpottaa ja tulee kevyempi olo