Tiimimme

Meidän tiimimme on täällä sinua varten. Vastaamme kysymyksiin, ohjaamme oikeanlaisen tuotteen valinnassa ja olemme läsnä myös tuotteen omistajaa askarruttavissa aiheissa. Voit ottaa meihin helposti yhteyttä milloin vain: chatissa, puhelimella, sähköpostilla tai tulemalla käymään. Me pidämme huolta!

neurosonic_henkilokuva

Marco Kärkkäinen

Kehitysjohtaja & psykoterapeutti

Psykoterapeuttina olen erikoistunut ahdistuksen, kivun ja unihäiriöiden hoitoon. Tätä tietoa hyödynsin Neurosonicia kehittäessäni. Kehitystyön aikana tuli varsin selväksi, että värähtelyn avulla voitiin suurimmalla osalla helpottaa  unihäiriöitä riippumatta henkilön taustasta. Samalla ahdistuneisuus, erilaiset kivut ja jännitykset lievittyivät merkittävästi. Neurosonic on kehitetty Sinua varten mahdollisimman helpoksi ja riskittömäksi käyttää.

marco.karkkainen@neurosonic.fi +358 40 808 6312

Lahti

neurosonic_henkilokuva

Simo Pahkamaa

Toimitusjohtaja

Neurosonic pitää sinusta huolta – niin tuoteratkaisumme kuin asiakaspalvelumme toteuttaa samaa lupausta. Keskustelen paljon eri yritysten johtajien kanssa työhyvinvoinnin kysymyksistä: “Miten edesautamme jaksamista kiireen keskellä?“ Olemme saaneet mahtavia tuloksia ja palautetta ratkaisumme kyvystä katkaista kiire ja “taistele tai pakene”-reaktio. Työpäivän aikana Neurosonic parantaa vireystasoa sekä vaikuttaa positiivisesti yöunen laatuun. Neurosonic-tuolit ja divaanit yleistyvät nyt osana työympäristöjen ja työhyvinvoinnin kehitystä.

simo.pahkamaa@neurosonic.fi +358 45 844 8863

Oulu

neurosonic_henkilokuva

Pia Kenkimäki

Myyntipäällikkö, fysioterapeutti, KTM

Hyvinvointiin vaikutetaan 24/7 ja siksi on tärkeää miettiä omia valintojaan niin töissä kuin vapaalla. Elämäntapamuutosten tekeminen vaikeutuu huomattavasti, jos ihmisillä on univaikeuksia ja stressitasot korkealla.

Ennen kuin lähdetään miettimään liikuntaan ja ravintoon liittyviä muutoksia, pitäisi uniasioiden olla kunnossa. Jatkuva mittaaminen ei auta, jos emme voi tarjota asiakkaalle mahdollisuutta rauhoittaa omaa tilaansa. Väsynyt ihminen ei pysty vastaanottamaan neuvoja, vaan stressaantuu entisestään. Neurosonic auttaa näissä molemmissa.

Neurosonic sopii hyvin myös ammattikäyttöön ja urheilijoille. Terveys-, hyvinvointi- ja kuntoutusalan ammattilaisille, kuten esim. fysioterapeuteille ennen fascia-käsittelyä hoitojen tehostamiseksi. Urheilijoille ja paljon liikuntaa harrastaville treeneihin valmistautumiseen ja kisoista ja treeneistä palautumiseen. Tämä pitää jokaisen kokea itse!

pia.kenkimaki@neurosonic.fi +358 50 596 2475

Helsinki

neurosonic_henkilokuva

Ipi Jaatinen

Myyntipäällikkö, toimintaterapeutti

Toimintaterapeuttina olen sisäistänyt ajatusmallin, jossa asiakas nähdään aina keskiössä, oman elämänsä asiantuntijana. Onkin ollut ilo huomata, kuinka nämä samat arvot näkyvät myös yrityksemme toimintakulttuurissa. Unen huomioiminen on ensisijaisen tärkeää jokaisessa asiakasryhmässä, jotta arjen toimintakykyä ja elämänlaatua voidaan edistää monipuolisesti. Aina ei kuitenkaan ole itsestäänselvää, että työ- ja toimintakyvyn arvioinnissa kartoitettaisiin myös asiakkaan unta. Olen onnellisessa asemassa saadessani viedä menetelmää ihmisten tietoisuuteen, sillä lääkkeettömiä ratkaisuja unihäiriöiden hoitoon on ollut tarjolla hyvin vähän ennen Neurosonicia.

ipi.jaatinen@neurosonic.fi +358 50 513 7699

Helsinki

Ota meihin yhteyttä

Voit lähettää kysymyksesi tai palautteesi helposti tällä lomakkeella. Olemme mahdollisimman pian yhteydessä!