Neurosonic Finland Oy

Teknologia

Teknologiamme on kehitetty kehollisen stressitilan, toisin sanoen autonomisen hermoston yliaktiiviisuuden lievitykseen. Teho perustuu erittäin matalataajuisen (20 - 100 Hz) värähtelyn tuottamiin vaikutuksiin hermostossa ja aineenvaihdunnassa. Värähtelyn avulla voidaan vähentää kehon stressihormonien tuotantoa, jolloin nukahtamiseen ja nukkumiseen liittyvät mekanismit alkavat toimia luonnollisemmin. 

Joidenkin tutkimusten mukaan koko keholle annetun värähtelyn vaikutus aineenvaihduntaan on vähintään yhtä tehokasta kuin liikunnalla. Lue lisää...

Kaikissa laitteissamme käytetään samantyyppistä tekniikkaa ja ohjelmat ovat samat. Suosittelemme korkeatehoisia laitteita ammattikäyttöön, paljon liikkuville tai henkilöille, joilla on hidas aineenvaihdunta tai ääreisverenkierron ja nestekierron ongelmia. Stressioireita ja unihäiriöitä voidaan lievittää kaikilla laitteillamme.

Monta eri ohjelmaa

Kaikkia Neurosonicin tuotteita ohjataan langattomasti mobiiliapplikaatiolla, jonka avulla voit valita mieleisesi ohjelma-alueen rentoutukseen, aktivointiin tai palautumiseen. Ohjelmilla on erilaisia käyttötarkoituksia ja kattavan kirjaston avulla löytyy jokaiselle jotakin. 

Lue lisää ohjelmistamme...

Kuuntele kehoasi

Rentoudu ja opi kuuntelemaan kehoasi teknologiamme avulla. Laitteemme on kehitetty stressiperäisten oireiden lievitykseen, erityisesti unihäiriöihin ja kipuun. Sinun ei tarvitse olla hyvä rentoutuja sillä laitteemme tuottavat kehossa ja mielessä erittäin syvän rentoutumisen automaattisesti. 

Digital Detox

Ota ruutuvapaata aikaa itsellesi ja rentoudu ilman digitaalisten laitteiden häiriötä. Neurosonic tarjoaa sinulle mahdollisuuden ladata akkujasi arjen kiireen keskellä helpolla ja miellyttävällä tavalla. Työpäivän aikana otettu Neurosonic- power nap auttaa sinua pitämään yllä parempaa vireystilaa ja samalla lihaksesi ovat rennommat.

 

Tilaa uutiskirje