Kipu ja stressiperäiset oireet, näin matalataajuushoito auttaa!

Neurosonic vähentää merkittävästi tai jopa poistaa kipua täysin. Koska värähtely vaikuttaa samanaikaisesti ja kokonaisvaltaisesti koko elimistöön ja erityisesti autonomiseen hermostoon, se on paikallisesti vaikuttavia hoitomuotoja tehokkaampi vaihtoehto.

Nestekierto tehostuu ja kipu lievittyy

Jo itse rentoutumisen tunne, jonka Neurosonic synnyttää, vaikuttaa hermoverkostoon ja vähentää kivun tuntemusta aivoissa. Nestekierto paranee, neste poistuu turvonneista kudoksista ja kudosten sisäinen paine laskee. Kipu lievenee, vammojen paraneminen edistyy ja muut turvotuksesta johtuvat ongelmat, kuten jäykkyys poistuvat. Tehostunut nestekierto kuljettaa ja poistaa tulehdusta aiheuttavia kuona-aineita pois vaurioituneesta kohdasta. Kun kudokset saavat enemmän energiaa lisääntyneen verenkierron johdosta, ne myös toimivat paremmin. Näin paraneminen ja palautuminen nopeutuvat ja toimintakyky paranee.

Tehokas apu stressiperäiseen kipuun

Kipu voi olla seurausta pitkittyneen stressin ja univajeen tuottamasta lihasjännityksestä sekä muutoksista keskushermoston toiminnassa, kudosten verenkierrossa ja nestekierrossa. Stressiperäisille kivuille on tyypillistä, että niille ei välttämättä löydy selittävää fysiologista vikaa tutkimuksista huolimatta. 

Värähtelyllä pystytään tutkitusti vaikuttamaan merkittävästi lihasverenkiertoon. Matalataajuushoito rentouttaa lihaksia, jolloin verenkierto sekä happeutuminen paranee ja samalla lihaskipu lievittyy.

KIVUN LIEVITYS

UNEN LAATU

Neurosonic_sininenaalto

Asiakkaidemme kokemuksia kivunhoidosta

Niska ja -hartiakivut, alaselkäkivut helpottuivat tai loppuivat

Jännityspäänsärky tai migreeni loppui tai helpottui

Raajojen puutuminen häviää

Vatsakipu häviää

Turvotus vähenee tai lähtee kokonaan pois

Kivut vähentyvät tai poistuvat kokonaan

Krooninen kipu lievittyy

Paineen tunne helpottaa ja tulee kevyempi olo