Neurosonic Finland Oy

Kipu

Stressikipu on seurausta pitkittyneen stressin ja univajeen aiheuttamasta lihasjännityksestä ja muutoksista keskushermoston toiminnassa sekä kudosten verenkierrossa. Tällaisille kivuille on tyypillistä, että niille ei löydy selittävää fysiologista vikaa tutkimuksista huolimatta. Neurosonicin avulla pakotetaan lihakset ja koko keho rentoutumaan tahdosta riippumatta ja tämä lievittää kipua tehokkaasti. 

Asiakkaiden kokemusten mukaan Neurosonic-hoidolla saadaan merkittäviä kipua vähentäviä ja jopa poistavia tuloksia. Koska värähtely vaikuttaa samanaikaisesti ja kokonaisvaltaisesti koko elimistöön, se on paikallisesti vaikuttavia hoitomuotoja tehokkaampi vaihtoehto.

Värähtely rentouttaa lihaksia, jolloin verenkierto paranee ja samalla lihaskipu lievittyy. Jo itse rentoutumisen tunne vähentää kivun tuntemusta aivoissa. Kun nestekierto saadaan liikkeelle, kehon sisäinen paine vähenee. Neste poistuu turvonneista kohdista, joka osaltaan vähentää kipua ja turvotuksesta johtuvia ongelmia, esimerkiksi vammojen paranemista. Tehostunut nestekierto kuljettaa ja poistaa tulehdusta aiheuttavia kuona-aineita pois vaurioituneesta kohdasta. Kun kudokset saavat enemmän happea lisääntyneen verenkierron johdosta, ne toimivat paremmin. Näin paraneminen ja palautuminen nopeutuvat.

Asiakkaiden kokemuksia:

Tilaa uutiskirje