Raahen kipupoliklinikka valitsi Neurosonicin

Tämä kokemuspalaute on ote Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä hankintapäätöksestä.

Kipupoliklinikan asiakkailla on kipu- ja jännitystiloja sekä unettomuutta, joihin suotuisaa vastetta on saavutettu matalataajuisen värähtelyn avulla. Neurosonic on käyttöömme suositellut Neurosonic Professional Plus tuolia. Kyseistä tuolia sekä muita vaihtoehtoisia värähtelylaitteita on käyty testaamassa yrityksen tiloissa. Parhaimmaksi vaihtoehdoksi on todettu ehdotettu Professional Plus tuoli helppo- ja monikäyttöisyytensä perusteella.

Hankintaa ei ole erilliskilpailutettu muilta toimittajilta, koska vastaavaa laitteistoa ei ole tarjolla yhtä hyvin referenssein ja vastaavaan hintaan kuin Neurosonic Finland värähtelytuoli on tarjottu.

Me Neurosonicilla jäämme mielenkiinnolla odottamaan Kipupoliklinikan asiakkaiden kokemuksia, kuin myös henkilökunnan kokemuksia laitteen käytöstä niin työhyvinvoinnissa kuin asiakkaiden hoidon tukemisessa. Vaikka Neurosonic ei ole lääkinnällinen laite, käyttävät monet lääkärit, kliniikat ja terveyskeskukset Neurosonicia tukeakseen asiakkaidensa hoitoja monipuolisesti.